Öne Çıkanlar Ergene Nehri finansal okuryazarlık yutma bozuklukları engeliler ayvalık 29 göçmen

"Kocaeli Türkiye demektir"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sahneye çıktığında tezahürata yapan gençlere, “Böyle gençlik olur da aşık olunmaz mı? Sizlere aşığım” dedi. Cumhurbaşkanı sahneye çıkınca AK Parti Gençlik Kolları uzun süre tezahürat yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda düzenlenen Aday Tanıtım Programı’nda sahnede ilçe adaylarını açıklamadan önce Kocaeli’ye yapılan yatırımlardan bahsetti.

ADAYLARA MUVAFFAKİYETLER DİLİYORUM

AK Parti Gençlik Kolları tarafından uzun süre tezahüratlarla desteklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Siz bir şarkısınız, hiçbir zaman unutulmayacaksınız. Kurulduğu günden beri partimize, şehrimize, ülkemize, demokrasimize hizmet yapmış tüm kardeşlerimize özellikle teşekkür ediyorum. Aday tanıtım toplantımızın partimiz ve Kocaeli için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Karaosmanoğlu’na şahsım, Kocaeli ve halkım adına şükranlarımı sunuyorum. Önümüzdeki dönemlerde Kocaeli’ye ve ilçelerimize hizmet edecek adaylarımıza 31 Mart akşamı Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum.

WhatsApp Image 2019-01-12 at 14.47.31

SON 14 SEÇİMDE OLDUĞU GİBİ TEKRAR YÜZÜMÜZ GÜLECEK

İnşallah son 14 seçimde olduğu gibi 31 Mart’ta da Kocaeli’nin yüzümüzü güldüreceğine inanıyorum. Kocaeli tercihini hizmet siyasetinden, gönül belediyeceliğinden yana kullanacaktır. 12 ilçemizde ve büyükşehirde AK Parti’nin zafer sancağını şehrimizde dalgalandıracağız. Bu şehir hizmeti iyi bilir, bu şehir emeğin, fedekarlığın, çabanın kıymetini iyi bilir. Tek amacımız Kocaeli’yi hak ettiği hizmetlere bundan sonra da kavuşturmaktır. Durmak yok yola devam. Dün Ankara ve Trabzon’da ifade etmiştim burada tekrarlıyorum.

WhatsApp Image 2019-01-12 at 14.27.02

BU SEÇİMLERDE 1 MİLYON GENÇ İLK KEZ OY KULLANACAK

31 Mart seçimlerinde AK Parti teşkilatlarına çok büyük görevler düşüyor. Bu sorumluluğun nasıl önemli sonuçları olacağını gördük. Seçmen kütüğünü incelediğimizde 504 bin oyun burada kayıtlı olmadığını gördük. Bir önceki seçimde ilçe değiştiren 1,5 milyonun içinde 222 bin AK Parti’li var. Bu seçimde 1 milyon gencimiz ilk kez oy kullanacak. 38 bin kişi şehre yeni geldi, 23 bin gencimiz ilk kez oy kullanacak. Rabbim inşallah bizlere gerek Selçuklu’nun, Osmanlı’nın, Cumhuriyet’in kuruluşunda öncü olan liderlerle beraber yeni bir tarih yazmayı nasip etsin. Sultan Alparslan olmasaydı Osmanlı olmazdı. Osmanlı oldu, Fatih oldu bir çağ açtık. Cumhuriyet yeniden kuruluş değildir, Selçuklu’nun, Osmanlı’nın bir devamıdır, bunun farklı yorumlamaya çalışanlar bu yanlışa düşmemelidir. Tüm bu etkileri doğru belirlersek seçime önemli farkı olur.

WhatsApp Image 2019-01-12 at 14.47.24

İL VE İLÇE BAŞKANLARINA KESİN TALİMAT VERİYORUM

Tüm il ve ilçe başkanlarımıza buradan talimat veriyorum. Seçmen kütüklerinde isimleri yer almayan vatandaşlarımızın adreslerini bulup kayıtlarını yaptıracaksınız. Adres değiştiren vatandaşları hemen bulup kayıtlarını yenileyeceksiniz. Üyemiz olmayan kentinize taşınan vatandaşlara hoş geldin ziyaretine gideceksiniz. Bunları hakkıyla yerine getirdiğinizde AK Parti’nin önünde yepyeni bir dönem açılacaktır.

COŞKU

KOCAELİ’YE 37 KATRİLYON YATIRIM YAPTIK

Kocaeli 31 Mart seçimlerinde rekor bir oyla sandıkları toplatıyor muyuz? Bu şehre yakışan hizmet için bir kez daha AK Parti diyor muyuz? Maşallah sizlere, rabbim şu güzel manzarayı 31 Mart akşamı yaşamayı bizlere nasip etsin. Kocaeli ticari ve beşeri bir şehirdir. Bu ülkenin lokomotif şehirlerinden biridir. Sanayi, ticaret ve üretim şehri Kocaelimizde kişi başı düşen gelir 18 bin dolara ulaştı. Bu rakamla Kocaeli milli gelir sıralamasında Türkiye’de ikinci sırasında. Özel ve kamu yatırımları şehrimize yapıldığında ortaya devasa rakamlar çıkıyor. Hükümetlerimiz döneminde Kocaeli’ye 27 Katrilyon Lira yatırım yaptık, eğitimde 10 bin 670 yeni derslik inşa ettik, Kocaeli Üniversitesi’ni büyüttük. Bugün Kocaeli Üniversitesi Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden birisi oldu. 14 bin 190 yatak kapasiteli yurtlar inşa ettik. Bin 550 kişilik yurt inşaatı devam ediyor. 33 bin liralık seyirci kapasiteli stadyum yaptık, spor salonları inşa ettik. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, şehit yakınlarımıza, gazilerimize 1 5 milyar TL yardım sağladık. TOKİ ile 19 bin bina yaptık. Birileri laf üretir, biz iş üretiriz. Şimdi geliyoruz çok çok önemli bazı projelerimizin uygulanmasına, İstanbul-İzmir Otoban’ının en önemli kesimi Kocaeli’de Osmangazi Köprüsü. Bu proje bu yılsonuna kadar tamamen bitecek ve böylelikle İstanbul-İzmir arası 3,5 saat olacak. Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli sınırları içerisindeki 11,2 kilometrelik mesafesini trafiğe açtık. İzmit-Kandıra yolunun kalan kısmını da önümüzdeki yıl tamamlıyoruz. Yüksek Hızlı Tren Hattı ile İstanbul-Kocaeli-Ankara-Konya’yı birbirine bağladık. Yapımı devam eden projeler tamamlanınca Kocaeli, birçok şehir merkeziyle yolu olacak. Köseköy Lojistik Merkezini işletmeye açtık ikinci aşamasıyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Gebze-Halkalı projemizi yılsonuna tamamlıyor. Bay Kemal hiçbir şey verilmiyor diyor, biz sadece Kocaelili çiftçilerimize 348 milyon tutarında tarımsal destek verdik. Görüldüğü gibi her alanda Kocaeli’yi tarihi hizmetlerle buluşturduk. Önümüzdeki dönem de dört bir yandan Kocaeli’yi zenginleştirmeye, geliştirmeye devam edeceğiz.

WhatsApp Image 2019-01-12 at 14.31.02

ENFLASYON BİZİM DÖNEMİMİZDE 9,5

Geçenlerde ana muhalefetin başındaki bir zat diyor ki AK Parti döneminde enflasyon zirve yaptı, bunu diyen adam maliyeci, bunlar bir garip. CHP’nin geçmişi olan partilerle beraber 14 yıllık ortalaması 70,3 enflasyon. 1994 yılında DYP-SHP 120,3 enflasyon yaptı. SHP biz değiliz diyorlar biz kargayı sesinden tanırız. Gelelim bizim döneme 16 yılın ortalaması 9,5 enflasyonda. Başlarındaki ne ki, lokomotif nereye giderse vagon da oraya gider.

ÜÇLÜ

KOCAELİ DEMEK TÜRKİYE DEMEKTİR

Kocaeli demek, Türkiye demektir, şayet Kocaeli’de sıkıntı varsa Türkiye’de sıkıntı vardır. Kocaeli üretiyorsa büyüyorsa Türkiye’de büyüyor demektir. Ülkemizin başındaki kara bulutları aldığımız tedbirlerle başımızdan def ettik. Açıklanan her raklamla dolarla yapmak istediklerini başaramadıklarını görüyoruz. Kredi kartlarından, esnafımıza, çiftçilerimizden sanayicilerimize kadar her kesimin yanında yer aldığımızı gösterdik. Türkiye 2019 yılında herkesi şaşırtarak çok iyi bir ekonomik rakam ortaya koyacağına inanıyorum çünkü milletimize inanıyorum. Biz ülkemizi ve milletimizi bir üst seviyeye çıkarmakta kararlıyız. İngiltere’nin önemli bir kuruluşu dedi, “2030 yılında ABD 3’üncü sıraya düşecek Türkiye 5’inci sıraya yükselecek.” Biz demedik, İngilizler diyor.

WhatsApp Image 2019-01-12 at 14.24.11

ZİLLET İTTİFAKINA DERSİNİ VERECEĞİZ

Zillet ittifakına 31 Mart akşamı düşünmediği, beklemediği dersi vereceğiz. Türkiye yalan, iftira siyasetinden çok çekti. Bize düşen bugüne kadar neler yaptığımızı, bundan sonra neler yapacağımızı milletimize en güzel şekilde anlatmaktır. AK Parti’yi milletimiz kurmuş ve bugünlere getirmiştir. İnşallah geleceğe de götürecektir. Yeter ki biz milletimize hakim değil hizmetkar olmaya geldiğimizi hissettirelim.

ÜNLÜ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263