Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu polis Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Köpeğin vücudundaki tümör ameliyatla alındı

 (İGFA) -  Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eşine az rastlanır bir operasyona imza atıldı. Cankurtaran Mahallesi’nde duyarlı vatandaşlarca merkeze getirilen kangal cinsi sokak köpeğinin ilk kontrollerinde vücudunda 40 santimetrelik bir tümörle karşılaşıldı. Büyükşehir Belediyesi Veteriner hekimleri tarafından acilen ameliyata alınan köpeğin vücudundan yaklaşık 40 santimetre uzunluğundaki tümör çıkartıldı.  Sokak köpeğinin tedavisinin başarıyla tamamlanırken, hayati tehlikeyi atlattığı ifade edildi.

SAHİPLENME ÇAĞRISI

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi Veteriner Hekimi Hasan Kılınç,  Patolojik sonuçlarına göre tümörün iyi huylu olduğu saptandığını belirterek, bir aylık süreçte tedavi gören köpeğin şu an gayet sağlıklı durumda olduğunu söyledi. Kılınç, merkezdeki diğer can dostları gibi köpeğinde sahiplenmeyi beklediği ifade edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263