banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Köşker'in yardımcısı Yurt dışına mı kaçtı.?

31 Mart tarihinde AK Parti Genel merkezi tarafından çok istediği halde tekrar aday gösterilmeyen Adnan Köşker dönemi sona erdi ama skandalları bir türlü bitmek bilmiyor. 

Adnan Köşker 31 Mart tarihinde yapılan seçim sonrası Belediye başkanlığı görevini Zinnur Büyükgöze devrederken kasa da 150 milyon lira bıraktığını söylemiş ancak sonrasında belediyenin kasasında delikli bir kurışun dahi bulunmadığ aksine 366 milyon lira borç bırakıldığı, İller bankasından gelen paranın bile borçlara mahsuben kesildiği  Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından kamuoyu ile paylaşılmıştı.
Yeni iddia ise Köşker döneminin en şaibeli ismi imar müdürü Adem Yavuz Atasever ile ilgili.

Köşker'inbaşkanlığ döneminde  Atasever vatandaşlar tarafından defalarca üst kademe AK Parti parti yönetimlerine şikayet edilmiş ancak Adnan Köşker tarafından nedense hep korunmuş giderayak ta ödüllendirilerek  Başkan yardımcılığı  makamıyla taltif edilmişti.

İddiaya göre Zinnur Büyükgöz tarafından idari kadrodan uzaklaştırılan Atasever yurtdışına kaçmış.

İddiaları doğrulatmak için haber merkezindeki arkadaşlarımız uzun saatler iletişim kurabilmek adına Atasever'e ulaşmak istedi  ise de ulaşmak mümkün olmadı.

Gebze kamuoyu adına Adem Yavuz Atasever'e makam üstüne makam ile onurlandıran  eski Belediye Başkanı Adnan Köşkere soruyoruz.

Bu iddia doğru mudur?

Siz Adem Yavuz Atasever'e ulaşabiliyor musunuz?

Atasever'in yurt dışına kaçtığı iddiaları doğru mudur?

Doğru ise bunun Gebze Belediyesinde ki görevi esnasında attığı imzalarla ilgisi var mıdır?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263