banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Tarihi konak Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

Madalyalarını 'Dondurmanın Efendisi'ne takdim ettiler

Kahramanmaraş Show Team Üyeleri Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu tarafından hem dünyanın hem de Türkiye’nin birçok şehirlerinden katılımın olduğu İnternational Hair Fest Yarışması’na katılarak ‘Savaşın Gözyaşları’ konulu özel koreografileriyle , jüri komitesinden tam not aldı. Kazandıkları Türkiye Birinciliği kupasını ana sponsor Alpedo Kervan Lezzetler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu'na takdim ettiler. Tural ŞAHBAZLI (Kahramanmaraş İGFA)- Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu tarafından  Kahramanmaraş'a Birincilik madalyası getiren takım için Kervanhan’da düzenlenen yemek programına Sami Kervancıoğlu ve Kahramanmaraş Show Team Üyeleri yanı sıra AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odası (KMESOB) Başkanvekili Şeref Özsoy, KSÜ Tıp Fakültesi Müdürü Halil Karaçalı, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Akın Ozan ve basın mensupları katıldı.
 

Programda konuşan AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara,  "Kahramanmaraş olarak bizim değerlerimiz oldukça fazla fakat bunların tanıtımda biraz eksiğimiz var. Şov takımındaki sanatkâr kardeşlerimizin uluslararası bir yarışmada şehrimizin adını birinci olarak duyurdular. Burada sanatkâr arkadaşlarımızın heyecanını, gururunu paylaşıyoruz. Ben kendilerini canı gönülden tebrik ediyorum. Arkadaşlarımız bundan sonra da gelecek kuşaklara öğretecekler. Bir bakıma aslında öğretmenlik yapıyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odası (KMESOB) Başkanvekili Şeref Özsoy, "Kahramanmaraş Şov Takımımız Antalya’da çok önemli bir başarı elde ederek, bizleri gururlandırdı. Şov takımımızı esnaf odaları birliği olarak kutluyoruz. Her birine teşekkür ediyoruz" dedi.

'BUGÜN ANLAMLI BİR GÜN'

Takımına ana sponsor olan Sami Kervancıoğlu'na teşekkür eden Kahramanmaraş Show Team Kaptanı Ahmet Ceyhan,  "Bugün anlamlı bir gün. Bizim bir projemiz vardı. Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanlığımızın 3. Uluslararası yarışmasında Kahramanmaraş olarak yer almak istedik. Fakat malum bu tür organizasyona katılmak bir hayli masraflı. Bizde bu konuda bizlere destek olmaları için Sami Kervancıoğlu abimizle görüştük.

Bizi hiç başkalarına göndermeden hemen ana sponsorumuz oldular ve sağolsunlar bizlere destek oldular. Bizler de şehrimize Birincilik Madalyası ile döndük. İnşallah şehrimizde bir ilk olan bu başarımızı yurtdışındaki yarışmalarda da birinciliklerle daha da şahlandıracağız" dedi.

Son olarak konuşma yapan Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, "Kahramanmaraş’ta sosyal alanda, kültürel alanda kısacası her alanda faaliyet gösteren hemşerilerimize destek olmaya çalışıyoruz" diyen Başkan Kervancıoğlu, "Kahramanmaraş Show Team kaptanı Ahmet Ceyhan ve ekibini kutluyorum. İnşallah daha nice güzel başarılara imza atacaklardır" dedi. 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263