banner280
Öne Çıkanlar Necmettin Kuyucu Tarihi konak CHP Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

Manisa'da haşere mücadelesi başladı

MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Haşereyle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte haşere, sivrisinek ve larvalara karşı ilaçlama çalışmalarına hız verdi.

Vatandaşların yaz mevsiminden daha rahat ve sağlıklı bir ortamda faydalanmaları için ekipler ilaçlama çalışmalarına aralıksız sürdüren ekipler,  binalarda su birikmesine olanak sağlayan bodrum katları, üstü açık olan dereler, sulama kanalları, sazlık alanlar gibi çeşitli noktalarda ilaçlama çalışmalarını yapıyor.

Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Haşereyle Mücadele Şube Müdürü Firuze Ak, yapılan çalışmaların 17 ilçede devam ettiğini belirterek, "Havaların ısınmasıyla beraber sivrisinek, karasinek ve yakarca gibi haşerelerin önüne geçmek için tüm sulak alanlarda larvasit uygulamalarına başlanıldı. Ekiplerimiz büyük bir özenle işlerini yapıyorlar. Tüm sığınaklar, süs havuzları, bodrum katları, tüm sulak alanlar, hayvan su içme yalakları gibi bütün alanlarda uygulamalarımızı devam ettirmekteyiz" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263