Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Manisa'da Salihli terminaline inceleme

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Salihli ilçe ziyaretinde otobüs terminalinde incelemelerde bulunarak, terminalde faaliyet gösteren firmaların taleplerini dinledi, Şoförler Odası’na ziyarette bulundu.
 
Terminaldeki eksiklikleri yerinde inceleyen Genel Sekreter Yardımcısı Yıldırım, terminalde faaliyet gösteren firmaların temsilcilerinden gelen peronların fiziki şartlarının iyileştirilmesi ve bekleme yerlerinin düzenlenmesi konusunda talepleri dinledi. Terminaldeki inceleme sonrasında Salihli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Murat Dağıstanlı’yı makamında ziyaret eden Yıldırım, burada da kooperatif temsilcilerinin istek ve talepleri üzerine fikir alışverişinde bulundu.  Yıldırım, terminalde faaliyet gösteren firma temsilcilerine ve şoförler odası başkanı ile üyelerine hayırlı kazançlar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263