Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Manisa Köseali'nin 30 yıllık altyapısı yenileniyor

MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında il genelinde alt ve üstyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Salihli’nin Köseali mahallesinde yapılacak alt ve üstyapı çalışmalarının yer teslimi yüklenici firmaya yapıldı. Yer tesliminde Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir ile MASKİ İlçe Şefi Emin Dikici de bulundu.

9 MİLYON TL YATIRIM

İlçe merkezlerinde olduğu gibi kırsal mahalleleri de daha sağlıklı alt ve üstyapıya kavuşturmak için yatırımlarına devam eden MASKİ Genel Müdürlüğü, 30 yıldır altyapısı yenilenmeyen Köseali Mahallesi'ne 6 kilometre içme suyu, 10 kilometre kanalizasyon hattı ile 85 bin metrekare kilit parke taş döşeme işlemi yapacak. Yapılacak olan 9 milyon liralık yatırımla Köseali Mahallesi'nin de MASKİ farkını yaşayacağı öğrenildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263