banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Tarihi konak SASKİ

Manisalı muhtarlara Genel Sekreter Öztozlu'dan ziyaret

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, ilk olarak Manisa Büyükşehir Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Özdemir’i ziyaret etti. Öztozlu, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde yeniden Manisa Büyükşehir Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına seçilen Hüseyin Özdemir ve yönetim kurulu üyelerini kutladı.

BAŞKANIN SELAMLARINI İLETTİ

Ali Öztozlu daha sonra ise Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Oybirliğiyle yeniden Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanlığı'na seçilen Bedriye Pehlivan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Öztozlu,”Vatandaşlarımızla, mahalle muhtarlarımızla bizlerin arasında iletişim kuruyorsunuz. Bu anlamda sizleri ziyaret ederek başkanımızın selamlarını iletmek istedik" dedi.

Anahtar Kelimeler:
SeçimMuhtarManisa

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263