Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Zahit Tiryaki Novartis Onkoloji Türkiye hünkar köşkü tarihi çarşılar

Milletvekilleri Çakır ve Yılmaz’dan Söğüt’e ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır ve Mehmet Akif Yılmaz, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü makamında ziyaret etti, görevinde başarılar diledi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, mazbatasını aldıktan sonra makamında ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor. AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır ve Mehmet Akif Yılmaz da Başkan Söğüt’ü makamında ziyaret etti, ‘hayırlı olsun’ temennilerinde bulundu. Nazik ziyaret dolayısıyla teşekkür eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Vekillerimizin nazik ziyareti ve iyi dilek temennileri bizleri fazlasıyla mutlu etti” ifadelerini kullandı.

“GÜZEL KATKILAR SAĞLAYACAKTIR”

Ziyarette konuşan AK Parti Milletvekili Sami Çakır, “Bugün burada hem hayırlı olsun hem de başları temennilerimizi iletmek için geldik. Başkanımıza ve Körfez’e hayırlı olsun” dedi. Milletvekili Yılmaz da Başkan Söğüt’e başarılar dileyerek, “Şener Söğüt başkanımızın bu önümüzdeki 5 yıl boyunca geçmişteki performansından yola çıkarak Körfez’e güzel katkılar sağlayacaklarına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“HER ZAMAN YANIMIZDA OLDULAR”

AK Parti Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de konuşmasında, “Seçim döneminde vekillerimiz her zaman yanımızda olduklar ve bizleri yalnız bırakmadılar. Biz de kendilerinden aldığımız güç ve destekle teşkilatlarımızla birlikte 31 Mart seçimlerini kazanmak nasip oldu. Bundan sonraki süreçte de katkı ve destekleri ile Körfez halkı için çalışmalara devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263