banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding ezan Saadet Partili Nazır Cihangir İslam Tarihi Yeşil Cami

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İstifa İddiası Doğru mu?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk istifa mı ediyor? Bakan Selçuk'un Instagram hesabındaki bazı ayrıntılar, çok sayıda insanın kafasında soru işareti oluşmasına yol açtı. İşte akıllarda soru işareti bırakan ayrıntılar!

Sosyal medya kullanıcıları, gözlerini 7 Mart 2021 tarihinde Instagram hesabında bazı değişiklikler görülen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un konu hakkındaki açıklamasına çevirdi. Bir Instagram kullanıcısı, "Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Instagram hesabından biyografi kısmını sildi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) hesaplarını takipten çıkardı. Ayrıca sağlık Bakanı Koca, Bakan Selçuk'u takipten çıkardı" sözlerinin yer aldığı bir hikaye paylaştı.

Bakan Selçuk'un Instagram hesabının biyografi kısmında artık hiçbir ibare yer almıyor, takip ettiği hesaplarda ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanlığı hesapları bulunmuyor. Sosyal medya kullanıcılarının ortaya attığı iddiaya göre Ziya Selçuk'un Instagram hesabında görülen değişiklikler ve Bakan Koca'nın Bakan Selçuk'u takipten çıkarması, Ziya Selçuk'un görevinden istifa etmesinin bir işareti olabilir.

Milli Eğitim Bakanlığı, resmi Twitter hesabında paylaştığı tweette Bakan Selçuk hakkında atılan iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263