Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Novartis Onkoloji Türkiye Zahit Tiryaki tutuklama tarihi çarşılar

Mustafa Ercan'dan, Orman Bölge müdürü Yasin Parlak'a "Hoş geldin" ziyareti

Mustafa Ercan başkanlığındaki Muğla Mermerciler Derneği yönetim kurulu üyeleri Muğla'da  yeni göreve başlayan Orman Bölge Müdürü Yasin Parlak’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Mustafa Ercan Ercan Yasin Parlak’a yeni görevinde başarılar diledi. Madencilerin sorunları hakkında bilgi veren Başkan Ercan, toplum nezdinde yanlış bilgilendirmeler sonucu madencilere kötü gözle bakıldığını, aslında bunun böyle olmadığını belirtti. Madensiz bir yaşamın mümkün olmadığını, madencilerin aslında devlete ait sahalarda kalıcı değil, geçici olduklarını söyledi. Bu sahalardan çekilirken bu alanları rehabilite ederek çekildiklerini anlatan Başkan Ercan, madenlerin öneminin topluma daha iyi anlatılması gerektiğini belirtti.


Orman izinlerin onayının uzun süre alması ve ne zaman onaylanacağının belli olmaması sonucunda oluşan yığılma ve tıkanmanın sektörü çok zor durumda bıraktığını söyleyen Başkan Ercan, bu sorunun çözülmesi halinde sektörün ivme kazanacağı ifade etti.
Orman Bölge Müdürü sayın Yasin Parlak da bu sorunları bildiklerini, beraber ortaklaşa çalışmalar sonucu aşabileceklerini söyledi. İlimizdeki orman varlığının ülkemiz için önemli olduğunu belirten Parlak, nezaket ziyaretinden dolayı dernek yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Mustafa ErcanYasin Parlak

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263