Öne Çıkanlar Bursa Tekirdağ Balıkesir Bilecik Sakarya

Polis Akademisi'nde 5. dönem mezunlar yemin etti

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Polis Akademisi'nde düzenlenen 5. dönem mezuniyet törenine katıldı.  191'i kadın bin 837 komiser yardımcısının mezuniyet töreninde, mezunlar adına dönem birincisi Muhammet Şahin konuşma yaparak, yaş kütüğüne plaket çaktı. Bakan Soylu, göreve yeni başlayacak komiser yardımcılarına başarılar diledi.

"SİZİN ELİNİZ, DEVLETİN ELİDİR"

"Sizler artık bu milletin umudusunuz" diyerek gençlere ve komiser yardımcılarına seslenen Bakan Soylu, "Sizin vicdanınız devletin vicdanı, sizin merhametiniz devletin merhameti, sizin eliniz devletin elidir" dedi. 

Konuşmasında terörle mücadeleye değinen Bakan Soylu, içeride PKK'yı kıpırdayamaz hale getirdiklerni belirterek, "Silahlı eleman sayısını 300'ün altına indirdik. Yılbaşından bugüne kadar 157 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Geçen yılın tamamında ise bu sayı 865'ti. Evlatlarımız ne kar, ne kış, ne de başka bir engel tanımadan operasyona devam ediyorlar. Bugün sevgili Eren'imizin adını verdiğimiz 12'nci operasyonumuzu kar demeden, kış demeden yapmaya başladık" diye konuştu. Daha sonra komiser yardımcıları yemin ederek, görevlerine başladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263