Öne Çıkanlar çorlu EMITT gençlik merkezi Şahin Lalapaşa

Siirt Valisi, iki ilçede iki köy ziyareti yaptı

SİİRT (İGFA) - Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, köy ziyaret programı kapsamında kahraman Mehmetçikler, vatandaşlar ve öğrencilerle bir araya geldi. İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay'ın da eşlik ettiği ziyarete Vali Hacıbektaşoğlu, ilk olarak Eruh ilçesine bağlı Okçular Köyü Jandarma Karakol Komutanlığı'ndan başladı. Vali Hacıbektaşoğlu’nu Eruh Kaymakamı Ali Erdoğan, köy muhtarı ve vatandaşlar karşıladı. Teröre karşı kahramanca mücadele eden Mehmetçikleri ziyaret ederek moral veren Vali Hacıbektaşoğlu, Mehmetçiklerle bir süre sohbet etti. Askeri yetkililerden bölgede güvenlik ve asayiş ile ilgili bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, terörle mücadelede büyük bir fedakarlık göstererek, üstün başarılar elde eden Mehmetçiklere teşekkür etti.

Mehmetçiğin, milletin huzuru ve güvenliği için çok zor şartlarda kahramanca görev yaptığını kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadeleye kararlılıkla devam edildiğini vurguladı.

ÖĞRENCİLERE ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERDİ

Daha sonra beraberindekiler ile birlikte yüz yüze eğitime başlayan Okçular Köyü Ortaokulunu ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu, öğretmenlerden okulun durumu hakkında bilgi aldı. Sınıfları gezen Vali Hacıbektaşoğlu, kendileri ile bir süre sohbet ederek, çeşitli hediyeler verdi.

Daha sonra Pervari ilçesine bağlı Doğanca köyü askeri üs bölgesini ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu'nu Pervari Kaymakamı Aziz Kayabaş karşıladı. Köy sakinleri ile bir süre sohbeti ardından Pervari'nin müşterek ihtiyaçlarının karşılanması için bütçe imkanları dahilinde her türlü desteğin verileceğini kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, "Ülkemizin birliği, bütünlüğü, esenliği, halkımızın geleceği için ne gerekirse onu yapmaya bütün gücümüzle devam ediyoruz. Devletimiz, teröre asla fırsat vermeyecektir. Teröre karşı mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir. Amacımız, köylü vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde çözerek, herkesin doğduğu topraklarda yaşaması ve doymasını sağlamaktır. Huzur ve güven ortamını güçlendirerek, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmektir" dedi.

İncelemelerini tamamlayan Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Siirt’e döndü.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263