Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Sivas'ta karla mücadele ekipleri 7/24 sahada

SİVAS (İGFA) - Sivas genelinde başlayan kar yağışı ve kuvvetli rüzgar sonrası tüm ekipler, kar küreme ve yol açma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sivas Valisi Salih Ayhan, Porsuk Grup Köy Yolu'nda yürütülen karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplere kolaylıklar diledi. Yoğun mesai harcayan İl Özel İdaresi personellerine çay ve helva ikram etti.

İncelemenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Ayhan, 916 yerleşim yerinin yolunun kapandığını belirterek, gün içerisindeki çalışmalarla bir çok yolun ulaşıma açıldığını kaydetti. Karayolları, İl Özel İdaresi ve Sivas Belediyesi, vatandaşlarımızın ulaşımını daha rahat şekilde sağlaması ve mağduriyet yaşamaması için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Vali Ayhan, "Vatandaşlarımız bulundukları yerlerden mecbur kalmadıkça ayrılmasınlar. Kar lastiği, zincir ve çekme halatı olmayan araçların da trafiğe çıkmaması ulaşım güvenliği için önemlidir" dedi. Taşımalı eğitime de ara verdiklerini söyleyen Vali Ayhan, eğitime kısa bir süreliğine uzaktan devam edeceklerini kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263