Öne Çıkanlar yutma bozuklukları finansal okuryazarlık Ergene Nehri ayvalık 29 göçmen engeliler

TDP lideri Sarıgül'den MGC'ye ziyaret

MALATYA (İGFA) - Partisinin il binasının açılışı için Malatya'ya gelen Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Genel Merkez yöneticileriyle birlikte Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC)'ni ziyaret etti.

Malatya yerel basını ve MGC'nin kuruluşu hakkında bilgiler veren Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, 33 yıldan beri Malatya'da hizmet verdiklerini söyledi. Yerel basının yaşadığı sıkıntıları da aşmak yönünde çalışmalar yaptıklarını anlatan Başkan Güner, İnternet Yasası'nın olmayışının da bir sorun oluşturduğunu ve bu konuda da ciddi çalışmalar yapıldığını söyledi.

SARIGÜL: "YEREL BASIN BİZİM İKTİDARIMIZDA TAM DESTEKLENECEKTİR"

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, rahmetli Turgut Özal'ın memleketinde destek vererek kurdurduğu Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde bulunmaktan son derece de mutlu olduğunu söyledi. "Rahmetli Özal Türkiye'nin ufkunu açtı, ona çok şeyler borçluyuz" diyen Sarıgül, "Ben bulunduğum her görevde yerel basına her zaman destek oldum. TDP iktidarında yerel basın tam anlamıyla desteklenecektir" diye konuştu.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263