banner280
Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu polis Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Tuzla Belediyesi, Düzce’de Selden Etkilenen Köylerde Çalışmalara Destek Veriyor

Tuzla Belediyesi yol yıkama aracı, selden etkilenen yerlerde temizlik yapıyor.
Tuzla Belediyesi, bölgenin ihtiyacı doğrultusunda çalışmalara destek vermek amacıyla 1 iş makinesini Düzce’ye gönderdi. Düzce’nin Akçakoca ilçesine bağlı ve selden en çok etkilenen yerler arasında bulunan Uğurlu Köyü'nde çalışmalarına başlayan Tuzla Belediyesi arazözü, köy ve çevresinde yolları yıkıyor. Tuzla Belediyesi, selin etkisiyle taşınan çamur ve diğer atıkları temizleyerek köy ve çevresinde yaşamın normale dönmesine yönelik çalışmalara destek veriyor. Tuzla Belediyesi arazözü çalışmalar tamamlanana kadar hizmetine devam edecek.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Düzce’de yaşanan selde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Rabbim’den selde kaybolan vatandaşlarımıza en kısa sürede sağ salim kavuşmayı diliyorum. Sel bölgesinde devletimizin tüm kurumları yaraların hızla sarılması için çalışmalarını sürdürüyor. Tuzla Belediyesi olarak temizlik hizmetlerine destek veriyoruz. Sel bölgesindeki çalışmalar tamamlanana kadar hizmetimizi sürdüreceğiz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263