Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Zahit Tiryaki tutuklama Novartis Onkoloji Türkiye tarihi çarşılar

Ukraynalılar, Kocaeli'nin mezbahasında eğitim aldı

KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iki yıl önce hizmete aldığı, Tarım ve Orman Bakanlığı’nca ruhsatlanmış son teknolojik teçhizatlarla kesim yapılabilen, 4 bin 300 metrekare yapı alanına sahip olan mezbaha örnek olarak gösteriliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kesim için gerekli tüm modern teknik donanıma sahip mezbahası birçok konuğu ağırlarken, son olarak Ukrayna’da mezbaha açmayı düşünen Halal Et Company şirketin yöneticilerinin de bulunduğu 6 kişi ziyaret etti.

Ukrayna Halal Et Firması personeline 12-16 Nisan 2021 tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce eğitim verildi. İş sağlığı ve iş güvenliği kurallarına uygun bir şekilde elbise ve donanımları karşılanan Ukraynalı personele mesai saatleri içerisinde bilgiler verildi. Eğitim sonunda Ukraynalı personele Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce katılım belgesi de verildi. 

Halal Et Company şirketin direktörü Sergey Marçuk;  mezbahayı kendilerine açtıkları ve eğitim verdikleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliUkraynaMezbaha

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263