Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi çelenk Özümüzden Günümüze Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

“15 Temmuz Emperyalist Güçlerin İşgal Projesi“ konferansı

Edirne'de, "15 Temmuz Emperyalist Güçlerin İşgal Projesi" konulu konferans düzenlendi.

Edirne 15 Temmuz Demokratik Gençlik Derneği tarafından Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen konferansa, 26'ncı dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün konuşmacı olarak katıldı.

15 Temmuz sıradan bir kalkışma olmadığını, Türkiyeyi kuşatma operasyonu olduğunu ifade eden Külünk, Türk halkının birlik ve beraberliğini o gece bir kez daha gösterdiğini belirtti.

O geceyi asla unutmamak gerektiğini ve 15 Temmuz'un yaşayarak idrak edilmesi gereken bir bilinç olduğunu söyleyen Külünk, şöyle konuştu:

"15 Temmuz siyasi bir bilince dönüşmesi gerekir. Çanakkale nasıl bir bilinç oldu ise, 15 Temmuz da yaşayarak idrak etmemiz gereken bir bilinçtir. O gece hedef iç savaştı, toprak bütünlüğümüzü ortadan kaldırmaktı. Türkiye Cumhuriyeti devletini yönetilemez hale getirmekti. Libya, Afganistan, Suriye gibi ülkeleri de böyle çökerttiler.15 Temmuz'u unutmamalıyız. İslamı tasfiye etme ve Türkiye’yi çökertmekten vazgeçmiş değiller bunu unutmayın. Biz şuurlu olmak mecburiyetindeyiz. FETÖ terör örgütünü ve ideolojisini iyi bilmemiz gerekir."

Darbe kalkışmasını yaşayan kişilerden biri olduğunu anlatan Külünk, o gece kimlerin kapı ve perde arkasında saklandıklarını da çok iyi bildiklerini vurguladı.

Kalkışma bittiğinde ellerine bayrak alıp sahte kahramanlık yapanları da bildiklerini aktaran Külünk, tarihin her şeyi kayıt altına aldığını sözlerine ekledi.

Edirne 15 Temmuz Demokratik Gençlik Derneği Başkanı Veysel Güner ise, 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 2 yıl geçtiğini hatırlatarak, Türk gençliği olarak her zaman vatana sahip çıkmaya devam edeceklerini vurguladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263