Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi çelenk Özümüzden Günümüze Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

Askerlik süresi kısalıyor mu.?

Askerlik süresi değişecek mi? AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın canlı yayında yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Askerlik süresinin değişebileceği sinyalini veren Elitaş'a Milli Savunma Bakanı Canikli'den yanıt geldi.

Askerlik süresiyle ilgili Hükümetten son dakika açıklaması geldi. Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli askerlik süresiyle ilgili herhangi bir çalışmalarının olmadığını bildirdi.

BEDELLİ ASKERLİK SEÇİM SONRASI

Bedelli askerlik konusunda 'Cumhurbaşkanımız, başkomutanımız son noktayı koydu.' diyen Canikli, 'Seçim sonrasında konuşulacak, gündeme gelecek, bunu söyleyebiliriz' ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ ELİTAŞ NE DEMİŞTİ?

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş canlı yayında bedelli askerlikle ilgili önemli açıklamalarda bulunmuştı. Askerlik süresinin de değişebileceği sinyalini veren Elitaş, 'Ya TSK'nın 4 ayda bir yapılan devrelerini 3 ayda bire düşürerek askerlik süresini kısaltmak ya da Başbakanımızın dediği gibi bedeli mukabilinde askerliğini ifa etmiş saymak. Sanırım yeni hükümetin ilk gündemlerinden biri bu kanun olarak gelecek' ifadelerini kullanmıştı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263