banner280
Öne Çıkanlar AA 2019 6 kişi 2018 2 ölü

Başkan Büyükakın: "Türkiye'yi kendi hedeflerine göre ayırmak istiyorlar"

 KOCAELİ(İGFA)- Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Darıca'da bulunan ve 1988 ylında kurulan Kocaeli Bilecikliler Dayanışma Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği Başkanı Yusuf Pehlivan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Büyükakın, "Bizim eser ve hizmet anlayışımızın merkezinde Şeyh Edebali’nin dediği gibi ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ sözü var. Bu sözün ağırlığını ve bize verdiği sorumluluğu her daim hissediyoruz" dedi.  Televizyon ekranlarında, sosyal medya mecralarında ve diğer tüm alanlarında ‘’Türkiye’nin Libya’da ne işi var?’’ diyenlere cevap veren Başkan Büyükakın, “Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Trablusgarp’ta ne işi varsa, şimdi de o işimiz var. Bizim devletimiz ebet müddet devam edecek bir devlettir. Bin yıldır bu topraklardayız, bin yıl daha, iki bin yıl daha bu topraklardayız" dedi. 

“Bugün Türkiye’yi parça parça bölmek için, kendi hedeflerine göre ayırmak ve küçük devletçikler kurmak isteyenler, bugün siyaset sahnesinde, önde veya arkada tüm gayretleriyle çalışıyor” diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Büyükakın, “Bizlerde bunların tam karşısında durarak, milletimizin tüm fertleriyle birlik ve beraberliğine, binlerce yıl bu vatan topraklarında yaşayan devletimizin varlığı için çalışacağız. Onlar bölmek isteyecek, bizse milletimizle birlikte böldürmeyeceğiz" dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263