Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri ayvalık 29 göçmen yutma bozuklukları engeliler

Kocaeli İtfaiyesi'nin yeni binası şekilleniyor

(İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışma kapsamında idari binada kaba alçı sıva imalatları tamamlanırken şap imalatına devam ediliyor. Dış cephede taşyünü ısı yalıtım imalatları da devam ederken çevre imalatları da bir yandan yapılıyor.

Bu kapsamda kazan dairesi ve güvenlik kulübesinde sandviç panel çatı kaplama imalatları tamamlandı. Otopark yapılacak alanda bordür imalatlarına ise devam ediliyor.

Toplam 20 bin 630 metrekarelik alanda yapılan Kocaeli İtfaiyesi idari bina ve eğitim alanı toplamda 1841 metrekarelik idari binaya sahip olacak. Alanda 67 araçlık otopark da bulunacak.

İdari Bina'da zemin katta; Haber Merkezi, Vardiya Amiri Odası, Dinlenme Odaları, Lojistik Grup Amirliği Odası, İletişim Odası, Ofis, Gönüllü İtfaiyeci Odası, Yatakhaneler, Yemekhane, Spor Salonu, Giyinme Odası ve WC'ler bulunacak. 1. Normal katta ise; Başkan Odası, Ofis, KOSKEM (Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi), Arşivler, Sivil Savunma Uzmanı Odası, Müdür Odaları, Mescitler ve WC'ler yer alacak.

İGFA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263