Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özümüzden Günümüze çelenk Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

Muğla Alevlere Teslim Oldu, En büyük Destek MERMERCİLERDEN Geldi

Çıkan yangınların söndürülmesinde kullanılmak üzere mermer firmalarımız bünyelerindeki gerek iş makinalarını gerek insan gücünü en yakınlarındaki yangın bölgelerine sevk ettiler.

Muğla Mermercileri olarak toplamda 4 adet AKARYAKIT İKMAL TANKERİ, 57 adet KEPÇE, 32 adet EKSKAVATÖR, 16 adet SU TANKERİ göndererek özellikle mermer bölgemizi tehdit eden yangınlara müdahale edilmiştir. Mermercilerimiz ayrıca bu bölgelere gerekli olan ilaç, kuru gıda, su, fener, kafa lambası, kazma, kürek, tırmık gibi yardımlarla da destek oldular.

Muğla Mermerciler Derneği Başkanı Mustafa Ercan; “Muğla Valiliği, Afad, İlçe Kaymakamları, Belediye başkanları, Muğla Sanayi ve Ticaret Odası ile koordineli bir şekilde gerekli makina ve ekipmanları ivedilikle yangın bölgelerine ulaştırdık. İş makinalarımız gece gündüz demeden mücadele ediyorlar. Sektörümüz emekçilerine gayretlerinden ötürü minnettarım. Firma sahiplerini de duyarlılığından ötürü kutluyorum. Gün birlik olma günüdür. Derneğimizin Whatsapp gurubu ve sosyal medya iletişim kanalları ile ihtiyaç olan bölgeleri anında tespit ederek gerekli yardımları ulaştırmaya çalıştık. İnşallah yangınlar söner, böyle felaketlerle karşı karşıya kalmayız. İlimizde yanan orman alanlarının da rehabilitasyonları için tüm mermerciler olarak her şeyi yapmaya hazırız. Tüm Muğla’ya ve ülkemize geçmiş olsun” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263