banner280
Öne Çıkanlar AA 6 kişi 2019 2018 2 ölü

“Polise Koş“ etkinliği

Sakarya Emniyet Müdürlüğü ile Çark Caddesi esnafınca "Polise Koş" etkinliği düzenlendi.

Çark Caddesi önünde başlayan etkinlikte Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, emniyet personeli ve Çark Caddesi esnafı temsilcileri, farkındalık oluşturmak amacıyla çocuklara hediye dağıttı.

Burada vatandaşlarla selamlaşan İl Emniyet Müdürü Kaya ve emniyet personeli çocuklara çikolata, oyuncak, anahtarlık verdi.

Kaya, çocuklara ve ailelerine olası durumların polislere bildirilmesini ve çocukların polislerden kesinlikle korkmamalarını istedi.

Etkinlik hakkında gazetecilere bilgi veren Kaya, Çark Caddesi esnafının kendilerini ziyarete geldiklerinde bir takım tespitlerini ilettiklerini ve kendilerinin de gereğini yaptıklarını söyledi.

Son zamanlarda yaşanan çocuk kayıplarının kendilerinin dikkatini çektiğini ifade eden Kaya, şöyle konuştu:

"Çocuklarımızın çok dramatik bir şekilde canlarını kaybetmesi aileleri ve bizim için çok üzücü bir durum. İlimizde de buna bir farkındalık oluşturmak maksadıyla Çark Caddesi esnafıyla bu işi tanıtarak çocuklar ve aileleriyle bir iletişim kuralım istedik. Çocuklarımıza sembolik olarak ağırlıklı polis amblemi olan ve üzerinde 155 yazan hediyeler takdim ettik. Çocuklarımızın herhangi bir sıkıntıyla karşılaştığında direk polise koşmalarını öneriyoruz. Anne ve babalarında duyarlılıkla hareket etmesini istiyoruz. Çocuklarımız güvenli bir şekilde polisin şefkatli kollarına koşabilirler."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263