Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Tekirdağ'da köpeğin tecavüz edilip öldürüldüğü iddiası

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bir köpeğin tecavüz edilip öldürüldüğü iddiası üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Alınan bilgiye göre, Yavuz Mahallesi'nde bir ağaca bağlı olarak hareketsiz halde yatan av köpeğini gören vatandaşlar, çektikleri fotoğrafları hayvanseverler ile paylaştı. Fotoğrafları sosyal medya hesaplarından yayınlayan hayvanseverler, emniyet ve savcılığa harekete geçme çağrısında bulundu.

Paylaşımların kısa sürede Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne ulaşması üzerine olayla ilgili teknik ve fiziki takip başlatan ekipler, köpeğin öldürüldüğü bölgede güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Polis ekiplerinin çalışması sürerken, hayvanseverler de olay yerine gelerek tepki gösterdi.

Tepkili vatandaşlardan Reyhan Karagöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın gerçekleştiği yerin çok tenha olduğunu belirterek, "Bana bir vatandaştan fotoğraf geldi. Daha sonra fotoğrafı facebook hesabımdan paylaştım ve tüm hayvanseverleri desteğe davet ettim. Sonra bu paylaşım emniyet güçlerine ulaştı. Onlar da çalışma başlattı." diye konuştu.

Köpeğin bağlanarak tecavüz edildiğini öne süren Karagöz, "Her şey planlı programlı yapılmış. Bağlanmış ağaca ve tecavüz ediliyor. Köpek ısırmasın diye kafası sıkıştırılmış. Dişi av köpeği cinsi 3-4 yaşında. Belediyenin yapması gereken Orman Şube Müdürlüğü ekiplerine bildirmekti. Ancak belediye ekipleri köpeğin cansız bedenini kamyona koyup atmış. Bu olayın takipçisi olacağız." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
TekirdağKöpekTecavüz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263