banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Umuttepe’de ulaşım Büyükşehir ile güvende

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri kentin yüksek noktalarında kar nedeniyle zor durumda kalan vatandaşlara yardım eli uzattı.

Kentin yüksek kesimlerde etkisini gösteren kar yağışında yolların sürekli açık tutulması ve olası sorunların ortadan kaldırılması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kar Timleri hazır kıta bekliyor. Kar yağışına anında müdahale ederek yolları açık tutulurken, Zabıta ekipleri ise araçların yolda mahsur kalmamaları için sürekli devriye atıyor.

YOLDA KALAN VATANDAŞLARA ZABITA YARDIM EDİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı Trafik Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, kar nedeniyle ulaşımda zorluk yaşayan vatandaşlara yardım eli uzatıyor. Zabıta ekipleri kar yağışının etkili olduğu Umuttepe bölgesinde üç çekici ve iki ekip aracıyla kar yağışı nedeniyle yolda kalan vatandaşlara yardımcı oluyor.

TRAFİK AKIŞI AÇIK TUTULUYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kar timleri yolları açık tutmak için çalışıyor. Trafik Zabıta ekipleri ise trafik akışını engelleyen araçlara müdahale ediyor. Yollar 7/24 açık tutmaya çalışılırken, Zabıta ekipleri trafik akışını engelleyen araçlara yer değişikliği yapılarak trafiğin akıcı olmasını sağlanıyor

3 ÇEKİCİ VE 2 EKİP ARACI DEVRİYE’DE

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’nin bulunması nedeniyle önemli bir güzergâh olan Umuttepe yolunda zabıta ekipleri 3 çekici ile yolda kalan ve kaza yapan araçları çekiyor. Hastane güzergâhı devamlı açık tutuluyor. 2 ekip aracı ise bölgede devriye atarak sıkıntılı olan bölgeleri Kar Timlerine bildiriyor. Zabıta ekipleri ayrıca karda yürümekte zorluk çeken yayalara da eşlik ediyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263