banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Tarihi konak Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

Herkesin Merak ettiği konuyu Meral Akşener açıkladı

Meral Akşener ile Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 24 Haziran seçimi açıklaması

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 24 Haziran seçimi için CHP Genel Merkezi’nde görüştü. Kritik görüşmenin ardından iki lider açıklama yaptı. Akşener, "Partimizin sloganı Türkiye ve milletimiz iyi olacak" dedi. Ayrıca Akşener cumhurbaşkanlığına adaylığını sürdürdüğünü de söyledi.

Türkiye erken seçime giderken muhalefet partileri arasındaki görüşmeler hız kazandı. İYİ Parti ve CHP liderleri Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi sona erdi. Görüşme Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleşti.

Görüşme sonrası ortak açıklama yapılırken CHP'den İYİ Parti'ye geçen 15 vekil için Kılıçdaroğlu'na teşekkür etmek için ziyarette bulunduğunu ifade eden Akşener, adaylığını 100 bin imzayla sürdürdüğünü açıkladı.

Meral Akşener, "Partimiz 25 Ekim'de kuruldu, 1 Nisan'da kurultayımızı yaptık. Orada da aziz milletimize ilan ettiğim gibi İYİ Parti'nin 100 bin imza ile cumhurbaşkanlığı adaylığımı sürdürdüğümü sizlerle paylaşmak isterim. Bir demokrasi katliamının önüne geçildi. Tekrar teşekkür ediyorum sayın genel başkana ve arkadaşlarına. Partimizin sloganını da söyleyeyim, Türkiye ve milletimiz iyi olacak" diye konuştu.

Daha sonra söz alan Kemal Kılıçdaroğlu ise, "Bir siyasi partiye karşı kumpas kurulması ve seçimlere katılmaması için pek çok davranış sergilenmesi bizim içimize sinecek bir olay değildi. Bizim yaptığımız İYİ Parti'nin çok ötesinde demokrasiye katkıdır. Biz demokrasiyi savunanlar, hangi parti olursa olsun demokrasiyi savunanlar 24 Haziran'da, 25 Haziran'da biz bu ülkeye gerçek anlamda demokrasi getireceğiz. Bütün vatandaşlarımız 25 Haziran'a huzur içinde uyanacaklar. Bu demokrasi birlikteliğini sürdürmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Ben de ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

Görüşmenin ardından Meral Akşener tweet attı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263