Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık ayvalık 29 göçmen Ergene Nehri yutma bozuklukları engeliler

Hürriyet: Bir anneye böyle laflar edilmez

İYİ Parti Kocaeli İl Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, AKP Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a tazminat davası açıyor.

Geçtiğimiz günlerde Fatma Kaplan Hürriyet Gebze basını ile bir toplantı gerçekleştirmişti. Toplantı da Hürriyet, “Bu seçime gireceğiz. Bu hırsızları yeneceğiz. Bu namussuzları yeneceğiz. Başka şansımız yok” sözlerine vurgu yapmıştı. Hürriyet’in bu sözlerine AKP cenahından eleştiri yağmuru yağmış, hatta kendisine sosyal medya üzerinden karalama propagandası bile yapılmıştı.

Hürriyet, tüm bu olayların üzerine AKP’li Şemsettin Ceyhan’a cevaben bir basın açıklaması yayımladı.

Bir anneye böyle laflar edilmez

“AKP Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın, bir anne ve bir kadına söylenmeyecek derece hakkımdaki çirkin hakaretlerini, ahlaksız yakıştırmasını şiddetle kınıyorum.” Diyerek sözlerine başlayan Hürriyet, “Bir anne ve kadına ettiği bu çirkin hakaret nedeniyle kendi karısına, bacısına baktığında yüzü kızarmıyorsa ve tüm bunları kendisine yakıştırabiliyorsa diyecek lafım yok. Kendisine aynı çirkinlikte cevap vermeyeceğim.” dedi.

Korkarsan kaybedersin

Cesur kadınlardan korkuyorlar diyen Hürriyet, “Daha önce aynı terbiyesizliği Meral Akşener’e de yapmışlardı, şimdi de bana yapıyorlar. Ama mücadele bize bir şey öğretti; “Korkarsan kaybedersin”

Onların Feto yöntemleriyle karalama ve linç kampanyalarına boyun eğmeyecek kadar cesur bir kadınım. Çünkü ben, çocuklarımızın geleceğini çalanlara namussuz diyebilen bir anne, yere batsın saraylarınız diye haykıran cesur bir Cumhuriyet kadınıyım. Benden korkmaları çok normal. Daha da korkacaklar” ifadelerini kullandı.

AKP’li kadınları cesarete davet ediyorum

“Bu hakaretleri karşılıksız kalmayacak. Hakaret nedeniyle suç duyurusunda bulunup ‘şehit ailelerine’ bağışlamak üzere tazminat davası açacağım.

Ayrıca “Hırsızlık namussuzluktur” dediğimde sözlerimi çarpıtarak tepki gösteren AKP’li kadınları, kendi başkanlarına aynı tepkiyi verebilme cesaretine davet ediyorum. Şimdi, Şemsettin Ceyhan’ı özür dilemeye davet etsinler de görelim cesaretlerini.

Kendi başkanlarının bu hakaretlerine sessiz kaldıkları takdirde samimiyetten uzak siyasi figür olarak tarihe geçeceklerini asla unutmasınlar. “ diyen Hürriyet sözlerini sonlandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263