banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Kadın Girişimci Destek Programı devam ediyor

“Ödemeyi demokratikleştirmek ve ulaşılabilir kılmak” amacıyla internetten alışveriş deneyimini hem alıcılar hem de satıcılar için kolaylaştıran iyzico, bu kez kadın girişimcilerin hayatını kolaylaştırarak, onlara destek olmayı hedefliyor. iyizico'nun iş ortakları Google, Good4Trust, IdeaSoft, Paraşüt ve Mükellef ile birlikte hayata geçirdiği iyzico Kadın Girişimci Destek Programı kapsamında binlerce kadına finanstan eğitime, tanıtımdan özel indirimlere kadar birçok avantaj sunulacak. 

Program çerçevesinde kadınlar ilk 6 ay 0 komisyon desteğine sahip olurken; sosyal medya tanıtım desteği, dijital pazarlama ve online satış alanlarında ücretsiz eğitimler de alabilebilecek. İyzico iş ortakları Google, Good4Trust, IdeaSoft, Paraşüt ve Mükellef de program dahilindeki kadın girişimcilere özel indirim imkanları tanıyacak.

#KadınGirişimcininYanındayız sloganıyla hayallerinin peşinden gitmek isteyen binlerce kadın girişimci ayrıca iyzico’nun e-ticaret dünyasında fırsatlar yaratan "iyzico ile Öde" ürünüyle müşterilerine farklı ödeme alternatifleri  sunma şansını da yakalayacak. 

30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan program başvuruları, iyzico web sitesi üzerinden gerçekleştiriliyor. 

Hibya Haber Ajansı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263