banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Kılıçdaroğlu, Kadın Kolları İl Başkanları ile buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilçe örgütlenmelerini tamamlamış olan Kadın Kolları il başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı öncesinde Kılıçdaroğlu’na Kadın Kolları Genel Başkanlığı’nın hazırladığı örgütlenme raporu sunuldu. CHP'den konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

"Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, kadın kollarının yeni hedefleri belirlendi. İlçe örgütlenmesini tamamlayan Kadın Kolları, şimdi de mahalle örgütlenmesine odaklandı. Önceliği “sıfır” oy alan sandıkların olduğu mahalleler oluşturuyor.

Toplantıya katılan Kadın Kolları il başkanları, örgütlenme ve üye çalışmaları ile ilgili bilgi aktardı, YaşamHak projesi kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi’ne başvuran şiddet mağduru kadınlara nasıl destek olduklarını anlattı. Kadına yönelik şiddete karşı samimi bir mücadele veren CHP’ye olan güveninin arttığı belirtildi. Toplantı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı konuşma ile sona erdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasında; “Biz politikamızı sosyal kimlikler üzerinden kuruyoruz. Eşitlikçi politikalarımızı yurttaşlarımıza aktarmamız gerekiyor. Örneğin taşeron işçilerin kadroya alınması, emeklilere verilmesi gereken bayram ikramiyeleri gibi politikalarımız iktidarda olmadığımız halde karşılık buldu. Apartman görevlileri, muhtarlar, ev emekçisi kadınlar ile ilgili broşürlerimiz, kitapçıklarımız var. Bunları yurttaşlarımıza anlatın’’ dedi.

Kadın Kolları il başkanlarından bulundukları illerde yoksulluk envanteri de çıkarmalarını isteyen Kılıçdaroğlu,  Aile Destekleri Sigortası eğitimi verileceğini, bunun için bütün Kadın Kolları il başkanlarını Ankara’ya davet edebileceklerini söyledi."


Hibya Haber Ajansı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263