Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Novartis Onkoloji Türkiye Zahit Tiryaki tutuklama tarihi çarşılar

Saadet Partisinden Kadınlara büyük önem

2019 Mahalli seçimleri için Saadet Partisi’nde Belediye Meclis Üyeliği için Aday Adaylığı başvuruları devam ediyor. 27 Ocak Pazar günü Çayırova Belediye Başkan adayını açıklayacak olan Saadet Partisi Çayırova’da Nuray Bal ve Rukiye Civan 2019 Belediye meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan ilk bayan aday adayları oldu.

SAADET PARTİSİNDE YOĞUN MESAİ

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanlığı 2019 Mahalli seçimleri için yoğun şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. Çayırova Belediye Başkanı adaylığı için çalışmalarını tamamlayan ve hafta sonu genel merkez tarafından Ankara’da yapılacak programda adayını açıklayacak olan Saadet Partisi Çayırova’da bir yandan da Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Son olarak Nuray Bal ve Rukiye Civan ilçe başkanı Yusuf Aksu’ya evraklarını teslime ederek başvuru yapan isimler oldu. İlçe başkanı Yusuf Aksu ‘toplumun inşasında çok önemli bir yere sahip olan kadınların siyasette de kadınlara yönelik çalışmalar başta olmak üzere hizmet noktasında önemli çalışmalar yapacaklarından eminiz’ dedi.

NURAY BAL KİMDİR

1992 Kadıköy doğumlu olan Nuray Bal, ilk orta ve lise öğrenimini Kadıköy de tamamlayarak Anadolu Üniversitesi Öğretmenlik bölümünden mezun oldu. Evli olan Bal, özel bir kurumda Öğretmenlik yapmaktadır.

RUKİYE CİVAN KİMDİR

1995 Kadıköy doğumlu olan Rukiye Civan, ilköğrenimini Çayırova da lise öğrenimini Gebze İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde yükseköğrenimine devam ediyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263