Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık yutma bozuklukları Ergene Nehri engeliler ayvalık 29 göçmen

SP Kadın kolları: YERELDEN YENİDEN

Saadet Partisi Kocaeli Kadın Kolları Eylül Ayı İl Divan Toplantısını, Yaza Veda Yeni Döneme Merhaba mahiyetinde Uzuntarla Doğal Yaşam Parkı Ormanya’da gerçekleştirdi.

İl, İlçe ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyelerinin yoğun katılım sağladığı toplantı, orman yürüyüşü ve çocuklarla hayvanat bahçesi gezisi ile devam etti.

İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün’ün açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Şengün, sözlerine yeni Eğitim-Öğretim döneminin başlaması nedeni ile tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyerek başladı.

ÖNEMLİ OLAN ÇOCUKLARIN KALBİNE NE KOYDUĞUMUZDUR

“Gençlik bir cevherdir, o cevheri işleyecek olan da eğitim sistemidir.” ifadelerini kullanan Şengün, ancak bu cevher, bir türlü rayına oturmayan eğitim politikaları nedeni işlenemiyor. 16 yılda yedi kere bakan, 8 kere sistem değiştirildi. Peki, sonuç ne? OECD ülkeleri içinde son sıradayız. Demek ki asıl değişmesi gereken eğitimin ruhu, mayası, özüdür. Önemli olan çocukları kaç kez sınava soktuğumuz değil, kalplerine ne koyduğumuzdur.” dedi.

BİZ DEMİŞTİK Şengün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "İsraf ekonomisine değil, üretim ekonomisine geçiyoruz. İhalesi yapılmış ama başlamamış olan yatırımları bir kenara koyuyoruz. Şu anki durum bunu gerektiriyor" sözlerini anımsatarak devam etti. “Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu aylardır, israf ekonomisine son verilmesi ve üretime dönük olmayan bütün yatırımların durdurulması çağırısında bulunuyor. Bu cümleyi kullanmak istemiyoruz ama ‘biz demiştik’.. Gönül isterdi ki, bizim bu uyarılarımız içinde bulunduğumuz kriz ortamına girmeden önce dinlense ve anlaşılsaydı. ‘Üretime dönük olmayan bütün yatırımları durduracağız’ sözümüzden trene, yola, köprüye, tünele karşı olduğumuz gibi komik sonuçlar çıkarılmasaydı. Buna rağmen üretim ekonomisinin lafta değil, ciddi ve samimi bir irade ile hayata geçirilmesini bekliyoruz.”

SAADET PARTİSİ, GÜNLÜK MENFAATLERİN DEĞİL BÜYÜK HEDEFLERİN ADIDIR

Biz hiçbir zaman rüzgâra göre yön değiştirmedik,

İlkelerimizden, ölçülerimizden taviz vermedik.

Kınayanların kınamasına aldırmadan doğru bildiklerimizi söylemekten çekinmedik.

Hangi şart altında olursa olsun “Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya” sevdamızdan vazgeçmedik.

Elhamdülillah ilk günkü kararlılığımızla, ilk günkü heyecanımızla hedefe yürüyoruz.

Yürümeye de devam edeceğiz.

YENİDEN YERELDEN

İnşallah Saadet Partisi, 2019 yapılacak yerel seçimler ile Milli Görüş’ün en büyük zaferlerinin, en büyük başarılarının, en büyük hizmetlerinin yaşandığı dönem olacaktır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263