banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Ali Gülbey: Türkiye Cumhuriyeti dünya durdukça yaşayacak

Marmara ASİMDER Bölge başkanı Ali Gülbey 15 Temmuz’un yıl dönümünde yaptığı açıklamada Türkiye'nin büyümesini ve gelişmesini istemeyen iç ve dış mihrakların 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirdikleri darbe teşebbüsünün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine vatandaşların alanlara inmesi ve silahlı kuvvetlerle emniyet mensuplarının üstün gayreti sayesinde önlendiğini” söyledi.

TÜRK MİLLETİNİN KAREKTERİ ERDEMLERLE DONATILMIŞTIR

Gülbey mesajında şunları söyledi: 15 Temmuz'un vatanın bölünmez bütünlüğünü, milletin azim ve kararlılığını, milli birlik ve beraberliğini bütün dünyaya bir kez daha gösterdiği bir gün olduğunu vurgulayan Gülbey, "Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 16'ncı maddesi, 'egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' der. Türk milleti egemenliğini anayasanın koyduğu esaslara göre yetkili organlarıyla kullanır. Bu millet, 15 Temmuz gecesi duruşuyla egemenliğin millete ait olduğunu, bunun üzerine kayıt ve şart konulamayacağını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Tıpkı kişiler gibi, milletlerin de karakterleri vardır. Türk milletinin karakteri de erdemlerle donatılmıştır. Bu erdemlerden biri de yeri geldiğinde vatanını korumak için canından vazgeçmeyi göze alabilmektir." ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DÜNYA DURDUKÇA YAŞAYACAK

"Türkiye Cumhuriyeti birlik ve beraberliğimiz devam ettikçe ilelebet yaşayacaktır. İçten ve dıştan birlik ve beraberliğimizi bozmaya kalkışanlara karşı nasıl 15 Temmuz'da bir araya gelebildiysek bundan sonra da yine birlik ve beraberlik içerisinde bu milli duruşu ortaya koyacağız. Milletimiz, bu uğurdaki kararlı duruşunu dünya var oldukça gösterecek ve bütün gücünü ülkemizin kalkınması, barışı ve huzuru için harcayacaktır. Bugün, biz bu ülkede hür ve bağımsız yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz.

ŞEHİTLERİMİZİ HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ

Onları hiçbir zaman unutmayacağız ve unutturmayacağız. Şehit ve gazilerimizin yakınlarına devletimizin kapısı her zaman açıktır ve açık olmaya devam edecektir. Allah 15 Temmuz'u bir daha bu milletimize yaşatmasın. Bu duygu ve düşüncelerle dostlarımıza güven ve gurur verip, düşmanlarımıza korku saldığımız bu topraklar üzerinde gözü olanların son ümidini de yok ettiğimiz bu destansı kahramanlık gecesinde, tarihin şerefli sayfalarına isimlerini altın harflerle yazdıran tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyor, milli iradeye sahip çıkan Tüm TÜRK HALKINA sevgi ve saygılarımı sunuyorum

Anahtar Kelimeler:
Ali GülbeyMARMARA ASİMDER

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263