banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Atama ve görevden alma kararları

ANKARA (İGFA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile Yüksek Hakem Kurulu'na ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda açık bulunan Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na Müfettiş Abdulsamet Taş, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda açık bulunan müfettişliğe yeterlilik sınavında başarı gösteren Müfettiş Yardımcısı Sefa Yapraklı, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda açık bulunan vergi müfettişliğine Vergi Müfettişi Serdar Akın atandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda açık bulunan Bilecik İl Müdürlüğü'ne Abdullah Ay getirildi.

Bursa Vakıflar Bölge Müdürü Mustafa Emek, Tarım ve Orman Bakanlığı Başmüfettişi Salih Hartavi ile Müfettişler Erdal Özkaya ve Emin Göksu bu görevlerinden alındı.

Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu'na gereğince Yüksek Hakem Kurulu asıl üyeliğine Uğur Kızılca, yedek üyeliklerine ise Mevlüt Sadi Su ve Alaaddin Coşkun seçildi.

İGFA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263