Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Bayram Ali Baştan, Kartal Belediye başkan yardımcısı oldu

Uzun yıllardır Kartal Belediyesinde görev yapan Bayram Ali Baştan, bugün itibarı ile Kartal Belediye başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Kartal beeldiyesinde görev yapan Nurettin Canpolat kendisine ait sosyal medya hesabından konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı

Belediyecilikteki bilgi, birikimi ve pratik zekasıyla çözümler üreten, belediyeye girdiğim dönemlerde imar konularında 7 den 77 ye herkesin bilgisine başvurmasıyla benimde bilgi lazım olduğunda kendisine danıştığım ve zamanla yol arkadaşlığı yaparak dostluğu da geliştirdiğim sevgili dostum, yaş itibariyle abim inşaat Mühendisi Bayram Ali Baştan, Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel tarafından Teknik Başkan Yardımcısı olarak atanmıştır. 
Yol arkadaşım, dostum Teknik Başkan Yardımcısı Bayram Ali Baştan'a başarılar diliyor, Belediyemize, Kartalımıza, İstanbul'a ve ülkemize hayırlı olsun. Allah utandırmasın. 

Yürüyecek çok yol, yapacak çok işimiz var. —

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263