banner281
Öne Çıkanlar eğitim desteği Yüksek Lisans Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu Kasımpaşa

"Benim Ailem Yalnız Değilsin"  Projesi göz dolduruyor.

Kocaeli Büyük Aile Federasyonu Amaçları doğrultusunda hayata geçireceği “BENİM  AİLEM”YANLIZ DEĞİLSİN VE FEDERASYON PROJE EĞİTİM MERKEZ’lerinin toplantısını yönetim kurulu ile Seka Park otelde gerçekleştirdi.

İş adamı,eğitimci ,sosyolog,diyetisyen,esnaflar,ev hanımları ,yazılım ,iletişim,çocuk gelişim ve iş güvenliği uzmanları ile güçlü ve geniş yönetim kadrosuyla göz doldurdu.

Federasyon Başkanı Zeynep Sudan “önümüzdeki günlerde startı aynı anda verilecek olan projelerimizin belirlediğimiz pilot bölgelerimizde ki halkımıza, ve bu projelerle dezavantajlı hedef kitlemize büyük ölçüde katkı sunacaklarını belirtti.”

Kocaeli Büyük Aile Federasyonu Başkanı Zeynep Sudan Federasyonun Amacını şu şekilde açıkladı;

“Sosyal Politika, Sosyal hizmet, sosyal yardım, spor, kültür, sanat alanında faaliyet gösteren dernekler tarafından kurulmuştur. Öncelikli amacımız özel ihtisas dernekleri, sosyal hizmet, sosyal yardım ve spor, kültür, sanat alanında hizmet veren dernekler ile bu alanda hizmet sunanları ve hizmet alıcılarını bir araya getirmek, dernekler arasında dayanışma ve işbirliği kurulması yönünde ulusal ve uluslararası çalışmalar yapmaktır. Bu amaçlara uygun faaliyet gösteren derneklerin birlikte dayanışma içinde yardımlaşmalarını ve faaliyet yapmalarını sağlamak ve kaynakların ihtiyaç duyan daha fazla insana ulaşmasını, daha etkin ve verimli kullanılmasını temin etmektir.

Yetkili kamu, özel kurum ve kuruluşlardan sosyal ve ekonomik destek alan ve/veya yeterli destek alamayan tüm dezavantajlı bireylerin yaşam kalitesinin artırılması, sorunlarının çözümü konusunda farkındalık oluşturulmasına katkı sağlamak ve sosyal hayata katılmaları konusunda faaliyetler yapmaktır.

Sosyal hizmet, sosyal yardım, kültür, sanat ve spor alanındaki hizmetlerden yararlanan veya yaralanma ihtiyacı olan birey ve ailelere, süreç öncesi ve sonrası destekte bulunulmaktır. Bu amaçlar doğrultusunda Federasyon bünyemizde gönüllü hizmet etmeye tüm duyarlı dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız” diye ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263