Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri ayvalık 29 göçmen yutma bozuklukları engeliler

Bıyık, Darıcalıların Gönlüne Girdi

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, yaptığı seçim çalışmalarıyla 7’den 70’e bütün Darıcalıların gönlüne girmeyi başardı. Darıcalılar tarafından her gittiği yerde sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Bıyık, her fırsatta vatandaşla iç içe oluyor.

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, 31 Mart yerel seçimleri öncesi yaptığı seçim çalışmasıyla dikkat çekiyor. Sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar sürekli vatandaşla iç içe olmaya özen gösteren Bıyık, 7’den 70’e bütün Darıcalıların gönlünde yer edindi. Çalışması ve temposuyla örnek gösterilen Bıyık, gittiği her yerde güler yüz ve samimiyetle karşılanıyor.

VATANDAŞIN DERDİYLE DERTLENİYOR

Sahada büyük ilgi gören Muzaffer Bıyık, “9 yıl AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı yaptım. 9 yıl boyunca sürekli Darıcalıların içinde oldum. Sadece seçimde değil her zaman vatandaşlarımızın derdiyle dertlendik. Belediye başkanı olduktan sonra da sürekli vatandaşımızın içinde olacağım. Vatandaşın gündemi neyse benim de gündemim o olacak. Sizin derdiniz benim derdim olacak. 9 yıl nasıl acı ve tatlı günlerinizde beraber olduysak belediye başkanı olduktan sonra da aynı şekilde devam edecek. Gönül belediyeciliği kapsamında her zaman dertleşip hasbihal edeceğiz” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263