banner280
Öne Çıkanlar AA 6 kişi 2019 2018 2 ölü

Cumhur İttifakı Gölcük’te tek yürek

Gölcük’te Cumhur İttifakı bir kez daha bir araya geldi ve yapılan ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verilirken, tek yumruk olarak 31 Mart Seçimlerine gidildiği açıklandı

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Bilal Çakır ve parti yöneticileri, meclis üyesi aday tanıtım toplantısı öncesinde AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Gölcük’te Cumhur İttifakı’nın adayı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret edip programa davet ettiler. Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verilirken, tek yumruk olarak 31 Mart Seçimlerine gidildiği açıklandı.

HİÇ BİR KUŞKUMUZ YOK

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır yaptığı konuşmasında, “Önümüzdeki bin yılın tarihini yazacak olan ve Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi kuran irade, 31 Mart akşamı Gölcük’te seçimi oyunu arttırarak kazanacaktır. Bundan yana hiç kuşkum yok ama bu yolda hepimize görevler düşüyor. Biz liderine güvenen bir siyasi partiyiz. Cumhur ittifakı olarak birlik beraberlik içinde ülkemizin bekası için tek gayemiz seçimlerden zaferle ayrılmaktır” dedi.

BUNDAN SONRA DA BAŞARAMAYACAKLAR

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ise yaptığı konuşmada, “Yine zor bir süreçten geçtiğimiz günlerde, liderlerimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli, geçmiş bin yılda olduğu gibi bir araya geldiler, temel kararlar aldılar. Böylece ülkemizin kaderi için büyük önem taşıyan Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi’ne geçiş sağlandı. Beraber seçimlere gittik, karşımızda FETÖ ve PKK terör örgütleri vardı. Bu terör örgütleri birliği bozmak ve ülkemizi imha etmek için çok çalıştılar ama başaramadılar. Bundan sonrada başaramayacaklar” dedi.

ADALETLİ BİR YÖNETİM KURACAĞIZ

Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer de konuşmasında, “Önümüzdeki süreçte omuz omuza mücadele edeceğiz. Bunun bir beka meselesi olduğunu bütün herkese anlatacağız. Biz bu davada haklıyız, zerre kadar şüpheniz olmasın. Belediyecilik konusunda da ilçemiz için gereken neyse yapacağız. Gölcük’ün sorunları iyi biliyorum. Önce Millet Önce Memleket diyerek yola çıkan bizler ilçemizde adaletli bir yönetim anlayışını sağlayacağız ve insan ayırt etmeden kentimizi hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263