banner281
Öne Çıkanlar Selami Şahin ayva lokumu Şişecam Topluluğu Berk Uzel genç dansçı

“Cumhurbaşkanımızın etrafında birleşeceğiz“

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Şu anda hükumetin başında Cumhurbaşkanı var, bir meclis var, siyasi partiler var. Herkes birleşecek Amerika'ya karşı. İsterse dünya devi olsun buna karşı bütün direncimizi göstereceğiz. Cumhurbaşkanımızın etrafında birleşeceğiz." dedi.

Albayrak, Tekirdağ Ticaret Sanayi Odası Konferans Salonunda düzenlenen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Bilgilendirme Toplantısında yaptığı konuşmada, ABD'nin Türkiye'ye karşı düşmanca bir tavır sergilediğini ve bunun kabul edilmez bir durum olduğunu belirtti.

ABD'nin yaptırımları karşısında herkesin dimdik durması gerektiğini aktaran Albayrak, "Türkiye'de herkes ekonomik dalgalanmanın ne olacağını bekliyor. Eğer bu sıkıntıları Amerika bir papaz için yapıyorsa Amerika'nın karşısında dikilmek 7'sinden 70'ine tüm halkımızın boynunun borcudur. Ben Amerika'yı oldum olası sevmedim, gençliğimde de sevmezdim." diye konuştu.

Albayrak, ABD'nin bu tutumu karşısında parti ayrımı gözetmeksizin dik bir duruş sergilenmesi gerektiğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Bu sıkıntıyı o senin partin bu benim partim düşüncesi ile değil, şu anda hükumetin başında Cumhurbaşkanı var, bir meclis var, siyasi partiler var. Herkes birleşecek Amerika'ya karşı. İsterse dünya devi olsun buna karşı bütün direncimizi göstereceğiz. Cumhurbaşkanımızın etrafında birleşeceğiz. Biz yedi düvele meydan okumuş insanlarız, buna Çanakkale en güzel örnektir. Emperyalist güçlere karşı şehit verirken de biz Türkiye'yi böyle savunduk, her zaman böyle olacaktır. Eğer bu bir Kurtuluş Savaşı ise bu Kurtuluş Savaşı'nı içerisinde hepimiz sonuna kadar hükumetimizin yanında olacağız. Esnaf camiasının da bu benim düşüncemi paylaştığını düşünüyorum Türkiye'nin buna ihtiyacı var."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263