Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Zahit Tiryaki tutuklama Novartis Onkoloji Türkiye tarihi çarşılar

Eyüp Gözgeç EUBC Asbaşkanı oldu

Eski Türkiye Boks Federasyonu Başkanı, Uluslararası Boks Birliği (AIBA) ve Avrupa Boks Birliği (EUBC) Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Gözgeç, EUBC’nin genel kurulunda asbaşkan seçildi.

Türkiye Boks Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Rusya’nın başkenti Moskova’daki EUBC Genel Kurulu’nda asbaşkanlığa getirilen Gözgeç, 2019-2023 yıllarında bu görevi sürdürecek.

Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nden belediye başkan adayı olmak için Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı’ndan istifa eden Eyüp Gözgeç, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Boks Federasyonu Başkanlığı için yeniden aday oldu.

EYÜP GÖZGEÇ KİMDİR
Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, 1 Şubat 1955 yılında Erzurum’da doğdu.
İlk, orta ve lise öğrenimini Erzurum’da tamamlayan Başkan Gözgeç, 1977 yılında Atatürk Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulundan (İngilizce Bölümü) mezun oldu.
1976-1979 yılları arasında T.E.K.’te (Türkiye Elektrik Kurumu) tahakkuk memuru olarak görev alan Başkan Gözgeç, 1979 Ağustos ayında 162. dönem yedek subay adayı olarak Tuzla Piyade Okulu’nda askerliğe başladı. Gözgeç, askerlik dönüşü ticarete başladı. evli ve üç çocuk babası Gözgeç, inşaat malzemeleri toptan üretim ve satışı işi ile uğraşıyor.

Anahtar Kelimeler:
Eyüp Gözgeç

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263