Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi çelenk Özümüzden Günümüze Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

Genel Sekreterlik Vekaleten Gökmen Mengüç’te

Kocaeli Büyükşehir Genel sekreteri İlhan Bayram’ın Samsun Büyükşehir belediyesi Genel sekreteri olarak atanmasından sonra Kocaeli Büyükşehir genel sekreterinin kim olacağı merak ediliyordu.

VEKALET GÖKMEN MENGÜÇ’TE

Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, İlhan Bayram’ın Kocaeli Büyükşehir ile ilişini kesip Samsun’a gitmesi sonrası boşalan Kocaeli büyükşehir belediyesi genel sekreterliğine Vekaleten Genel sekreter yardımcısı Gökmen Mengüç getirildi

Tahir Büyükakın’ın genel sekreterliği döneminde Genel sekreter yardımcısı olarak görev yapan Gökmen Mengüç’ün önümüzdeki günlerde asaleten genel sekreter olabileceği konuşuluyor.

GÖKMEN MENGÜÇ KİMDİR.?

1972 Kars doğumlu. İlk,orta ve lise eğitimini Ankara´da tamamladıktan sonra,üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi Müh.ve Mim.Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünde tamamladı.

1995-2001 yılları arasında İzmit Büyükşehir Belediyesi Alt Kademe Belediyesi olan Bekirpaşa Belediyesi APK ve İmar Müdürlüğünde Şehir Plancısı,2001-2002 yılları arasında Edirne İl Çevre Müdürlüğünde Şehir Plancısı,2002-2004 yılları arasında İzmit Büyükşehir Belediyesi Alt Kademe Belediyesi olan Bekirpaşa Belediyesi APK Müdürlüğünde APK Müdürü olarak görev yaptı.

2004 yılında geldiği Büyükşehir Belediyesinde İmar Daire Başkanı olarak görevlendirilmiş ve 2014 yılı itibari ile Genel Sekreter Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Anahtar Kelimeler:
Gökmen Mengüç

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263