banner280
Öne Çıkanlar AA 2019 6 kişi 2018 2 ölü

Gün Emre İçer'e, Önemli Görev

İstanbul Teknik Üniversitesi mezunlarının bir araya gelerek 32 yıl önce kurduğu ve Genel Merkezi Ankara Tandoğan’da bulunan Türk Aydınlar Vakfının Genel Başkanlığına Mehmet Pehlivanlı seçilirken Ülkücü Hareketin yakından tanıdığı başarılı İşadamı Gün Emer İçer’de başkan yardımcılığı görevine seçildi.

YENİ BAŞKAN MEHMET PEHLİVANLI

32 Yıl önce İstanbul Teknik Üniversitesi mezunlarının bir araya gelerek kurduğu ve zamanla bütün seçkin üniversitelerinin mezunları ile güçlenen Türk Aydınlar Vakfına Mehmet Pehlivanlı seçildi. Bir suikast sonucu hayatını kaybeden eski Milletvekili Alparslan Pehlivanlı'nın da kurucuları arasında yer aldığı Türk Aydınlar Vakfı 13 Nisan’da yaptığı kongre ile yeni başkanını seçti. Yapılan seçimle Türk Aydınlar Vakfı Başkanlığına Mehmet Pehlivanlı getirildi.

YÖNETİMDE TANIDIK İSİMLER

MKE’de etkin görevlerde bulunan ve Türk Aydınlar Vakfının Genel Başkanı seçilen Mehmet Pehlivanlı’nın yönetiminde isimler dikkat çekti.

Eski milletvekilli Sadık Avudukluoğlu ve AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Karayel’in yönetim kurulunda yer alırken Ankara’nın en önemli iş insanlarından Ülkücü Hareketin yakından tanıdığı başarılı İşadamı Gün Emre İçer’in yönetimde bulunması sevinçle karşılandı.

GÜN EMRE İÇİER : BİZE GÜVENENLERİ MAHÇUP ETMEYECEĞİZ

Ülkemizde faaliyet gösteren en önemli vakıflardan birinde aktif görev Türk Aydınlar Vakfı genel başkan yardımcısı Gün Emre İçer yaptığı açıklamada “ bundan tam 32 yıl önce kurulan Türk Aydınlar Vakfının yöneticisi olmak benim için çok büyük onur, Vakıf başkanımız Mehmet Pehlivan’ın başkanlığında yer alan diğer arkadaşlarımız ile birlikte elimizden gelen tüm gayreti gösterip bize inananları ve güvenenleri mahcup etmeyeceğiz, Allah mahcup etmesin” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Gün Emre İçer

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263