Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi çelenk Özümüzden Günümüze Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

Karaosmanoğlu için gece gündüz fark etmiyor

Gündüz İzmit’te esnafları gezerek bereketli işler dileyen Karaosmanoğlu, iftarda şehit yakınları ve gazi aileleriyle buluşmasının ardından teravih sonrası da Fevziye Camisi bölgesinde vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi. Gündüz saatlerinde Fethiye Caddesi esnafını tek başına gezen ve bereketli işler dileyen Karaosmanoğlu, daha sonra AK Parti tarafından Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) sunulan 27. Dönem Milletvekilliği Aday Listesi açıklamasına katıldı.

“ONUN KURACAĞI HÜKÜMETE DOĞRUDAN ONAY VERECEK”

Kocaeli’nin her noktasında vatandaşla bir araya gelen ve kentin yönetiminde her kesimden herkesin fikrine açık bir yönetim anlayışı ortaya koyan Başkan Karaosmanoğlu, gece gündüz demeden 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatmayı sürdürüyor. Her gün farklı ilçelere giden burada vatandaşlarla buluşarak AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile mecliste ki görev alacak milletvekillerine destek verilmesini isteyen Karaosmanoğlu, İzmit Fethiye Caddesi’nde ki esnaf ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Modeli’nde; Başbakanlık Kurumu yok. Cumhurbaşkanı icranın başı olacak. Eski Sistemin, Başbakan ile Cumhurbaşkanı arasında kasten inşa ettiği yetki karmaşası tamamen sona erecek. Millet, Cumhurbaşkanını doğrudan seçecek, onun kuracağı hükümete doğrudan onay verecek” ifadelerini sarf etti.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN İFADESİYLE TÜRKİYE ŞAHLANACAK”

Yeni Sistemde Cumhurbaşkanı, birlikte çalışacağı Bakanlarını Meclis dışından seçeceğini de dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Üst düzey yönetici ve bürokratlar, Cumhurbaşkanıyla gelecek, Cumhurbaşkanıyla gidecek. 24 Haziran’da belirsizlik riskinin ortadan kalkması, iç ve dış yatırımlara büyük bir ivme kazandıracak. Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle Türkiye Şahlanacak” dedi. Kocaeli’de ki şehit ailelerine ve Gazilere verilen iftar yemeğine de katılan

Karaosmanoğlu, teravih namazı sonrası yine vatandaşlarla olan buluşmalarını sürdürdü. AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları seçim standını Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ile ziyaret eden Karaosmanoğlu’na, AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ve teşkilat üyeleri de eşlik etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen birliktelikte, gençlerin siyaset yapmaları ve bu yönde ki kararlı çalışmaları takdirle karşılandı. AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları’nın tüm unsurlarıyla Türkiye’ye örnek gösterildiğini gençlerle olan sohbetinde söyleyen Karaosmanoğlu, “Rabbim gençlerimizin çalışmalarını bereketlendirsin. Üzerlerinde ki sorumluluk bir hayli büyük olduğunu biliyoruz. Ama maşallahları var. Kocaeli gençliği her zaman ki yerinde” ifadelerini sarf etti.

“EKONOMİK MANİPÜLASYONLARLA DESTEKLİYORLAR”

Gündüz Fethiye Caddesinde ki esnaf ziyaretlerinin ardından iftar ve teravih sonrası yine İzmit’te Fevziye Camisi bölgesinde ki esnaflar ve vatandaşlarla hasbihal eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Görüyoruz ki fili saldırılarla eş zamanlı olarak; Türkiye ekonomisine karşı da savaş açıldı. Spekülatörler yine operasyonlara başladı. Kimi derecelendirme kuruluşları, Ağustos’ta açıklayacakları sözüm ona Türkiye derece notunu, seçim öncesine aldı. Türkiye’nin notunu düşürerek, ekonomiye zarar vermek istediler. Twitter’dan başlattıkları kirli algı operasyonlarını, ekonomik manipülasyonlarla destekliyorlar” dedi.

“ALLAH’IN İZNİYLE BOŞA ÇIKARILACAK”

Hükümetin bu operasyonlara karşı çok önemli bir hamleler yaptığını da dile getiren Karaosmanoğlu, açıklamalarını şe şekilde tamamladı: “Türkiye ekonomisine hız kazandırmak için, çok önemli tedbirler aldı. İmar Barışı, Vergi Barışı ve Emeklimize peş peşe müjdeler verildi. Konut stokunu eritmek için ciddi indirimler getirildi. Milli İstihdam Seferberliğinin 2’nci fazı tüm hızıyla devam ediyor. Devlet vatandaşla helalleşiyor. Okulundan ayrılmak zorunda kalan 500 bin üniversite öğrencine yeniden okullarına dönme fırsatı veriliyor. Başbakanımızın geçen hafta ilan ettiği, Varlık Barışıyla Türkiye ekonomisi daha da güçlenecek. Bu paketler, ülkeye 200 milyar liralık ek kaynak kazandıracak inşallah. Türkiye ekonomisini sabote etme girişimleri de Allah’ın izniyle boşa çıkarılacak.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263