Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri ayvalık 29 göçmen yutma bozuklukları engeliler

Köse, “İbrahim Karaosmanoğlu, vefa demektir”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, her yıl geleneksel olarak düzenlediği kentin eski ve mevcut belediye başkanlarını ile meclis üyelerini Antikkapı Restaurant’ta düzenlenen iftar programında ağırladı. İftar etkinliğinde konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Her yıl yerel yönetimlerde görev yapmış eski büyüklerimiz ve mevcut arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bir tanışma ve eski günleri yâd etme oluyor. Bu organizasyonun çok güzel bir gelenek olduğuna inanıyorum” dedi. İftar sonrası konuşan eski Kocaeli milletvekili ve İzmit Belediye Başkanı Erol Köse, “Başkan İbrahim Karaosmanoğlu aile reisidir. İbrahim Karaosmanoğlu, vefa demektir” dedi.

“SİYASET AYRI KAMPLARDA YAPILMAZ”

Misafirlerini tek tek kapıda karşılayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na, eski meclis üyeleri kendilerine karşı gösterilen bu vefadan dolayı teşekkür etmeyi de ihmal etmediler. Yaklaşık 200 konuğun katıldığı iftar programında konuşmasına devam eden Karaosmanoğlu, “Siyaset ayrı ayrı kamplarda yapılmaz. Birbirimize değer vererek birbirimizi önemseyerek siyaset yapılır. Bize gönül veren vatandaşlarımız da bundan büyük mutluluk duyuyor. Bazı fanatikler bunu tenkit edebilir. Onlar da yönümüzü tayin ederse yanılırız. Kamu vicdanımız önemlidir. İnsanımız doğru olan her şeyi alkışlıyor” diye konuştu.

“ÜLKEMİZE VE KENTİMİZE KAZANIM SAĞLIYOR”

Kocaeli’deki yedi siyasi il başkanının bir araya gelerek istişareler yaptıklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye’deki siyasetin en güzel fotoğrafıdır bu birliktelikler. Şahsen il başkanlarımızı tebrik ediyorum. Bu durum ülkemize ve kentimize kazanım sağlıyor. Oluşan güven ve mutluluk her yere yansıyor. Buraya gelerek iftar programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca sağlık ve mutluluklar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

KÖSE, “ BELEDİYE BAŞKANLIĞI HALKA DOKUNMAK VE HİZMET ETMEKTİR”

Başkan Karaosmanoğlu’nun konuşmasının ardından iftara katılanların adına konuşma yapan en eski belediye başkanlarından olan Erol Köse de, “Kardeşim Karaosmanoğlu’nu gençlik yıllarından tanırım. Kadirşinaslığı o zamanlarda vardı. Daha büyük sorumluluk aldığında da bu özelliğini devam ettiriyor. Bu toplantılar çok güzel oluyor. Belediye Başkanlığı halka dokunmak ve hizmet etmektir. Çok zor bir görevdir ancak çok güzel bir hizmet makamıdır. Hepinizi çok seviyorum. Partileri geri bırakın, tarafsız davranın demişimdir her daim. Ramazanınız hayırlı olsun” ifadelerini sarf etti. İftarda eski belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, mevcut Büyükşehir meclis üyeleri ve ilçe belediye başkanları ile aynı masaları paylaştılar. Eski başkanları, dönemlerinde yaşadıkları sıkıntıları, yaptıkları çalışmalarla ilgili anılarını anlattı. Eski belediye başkanları aynı zamanda bu iftarda hasret giderdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263