banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Mustafa Ercan, ile Bir Dönem Daha

Genel kurulun ardından yeni seçilen yönetim kurulu, ilk yönetim kurulu toplantısını dernek binasında yaptı.

Seçilen yeni yönetim kurulu toplantıda görev dağılımı yaptı.

MUSTAFA ERCAN 3 YILLIĞINA YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Buna göre, Ermaş Mermer A.Ş. Yönetim kurulu başkanı  Mustafa Ercan, üç yıllığına Muğla Mermerciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Yönetim Kurulu Başkanlıklarına Osmanoğulları Mermer temsilcisi Osman Osman ve Koçar Mermer temsilcisi Muhammed Talha Koçar seçilirken Genel Sekreterliğe Erçakım Mermer temsilcisi Erkan Çakım, Muhasip üyeliğe de Hacı Gülçek seçildiler. Akmersan Mermer temsilcisi Ali Arslan, Koç Mermer temsilcisi Ali Koç, Sunmer Mermer temsilcisi Mehmet Sungur, Yatağan Mermer temsilcisi Erbil Özdemir de yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler.

ERCAN:SEKTÖRÜMÜZÜN SORUNLARINI DİLE GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Yeniden Muğla Mermerciler Dernek Başkanlığıa seçilen Mustafa Ercan "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada önceliğimiz sektörümüzün var olan sorunlarını çözmek adına ilgili kurum ve kuurluşlarımızla irtibata geçmek olacak, Yurt dışından ülkemize yüksek miktarda döviz kazandıran bir sektörün temsilcileri olarak dünyada meydana gelen tekonolojik değişimleri Ülkemizde de uygulamak adına arkadaşlarımız ile birlikte gerekli adımları atacağız, bana güvenerek tekrar başkan seçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi. Yeni yönetim kurulu üyeleri toplu halde yemeğe geçti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263