banner280
Öne Çıkanlar AA 2019 6 kişi 2018 2 ölü

Sami Atıcı, Büyük ödülün sahibi oldu

TV 8’de yayımlanan Profesyonel Kickboks “Champions Fight Night” galasında Sporu ve Sporcuyu Destekleme Ödülü tanınmış Sosyolog ve üst düzey yönetici Sami Atıcı’ya verildi

Eskişehir Teknik Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Profesyonel Kickboks “Champions Fight Night” galasına yurt dışından da davetli birçok sporcu katıldı. Kickboks şampiyonalarının katıldığı gecede nefesler tutuldu. İlgiyle takip edilen gala, TV8,5 ekranlarından da yayımlandı. Gecede Sami Atıcı, başarılı olan sporculara ödüllerini takdim etti.

BÜYÜK ÖDÜL SAMİ ATICI’NIN

Gecenin büyük ödülü olan Sporu ve Sporcuyu Destekleme Ödülü organizatör aynı zamanda Kickboks Dünya Birincisi  Vedat Akbulut tarafından Sami Atıcı’ya verildi. Gecede aynı zamanda Aras Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ardahanlı iş insanı Ayhan Aras da ödüle layık bulundu.

SAMİ ATICI KİMDİR?

Sosyolog Sami Atıcı, İstanbul Rumeli Üniversitesi İşletme bölümü yüksek lisans mezunudur. birçok özel ve resmi kurumda Üst Düzey Yönetici olarak görev aldı. Atıcı aynı zamanda Uluslararası Akreditasyon Genel Merkezi Genel Başkan Yardımcısı görevini yürütüyor.

    

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263