Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri yutma bozuklukları engeliler ayvalık 29 göçmen

Sayıştay Başkanı Baş, ÇOMÜ'de konferans verdi

Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) "Rektörlük Konferanslar Dizisi" kapsamında "Muhasebe-Denetim Mesleği Geçmişi, Bugünü, Geleceği Kariyer Planlaması" konulu konferans verdi.

Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansa, rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, sayıştay üyeleri, rektör yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Mustafa Görün, kurum, kuruluş müdürleri, akademik, idari personel ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan konferansta ÇOMÜ tanıtım filminin izlenmesinin ardından rektör Prof. Dr. Yücel Acer yaptığı konuşmada, Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş’ı ÇOMÜ’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Türkiye'nin genç nüfus potansiyelini daha iyi eğitmek ve gelişimlerinin daha iyi olmasını sağlamak için çaba gösteren bir ülke olduğunu belirten Acer, "Bu anlamda yükseköğretim kurumları olarak geldiğimiz noktada daha fazla kaliteye odaklanıyoruz. Sayısal sorunlarını çözmüş bir ülke olarak daha çok kaliteye odaklanan bir yükseköğretim anlayışına gelmiş durumdayız. Bu, bizleri çok daha hızlı ilerleyen bir camia yapacak. Bu bağlamda öğrencilerimizin gelişimi bizim için en önemli unsurlardan bir tanesi." dedi.

Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, konferansta. Sayıştay'ın kuruluş tarihi, gelişimi ve kariyer planlaması konusunda dikkat edilmesi gerekenler hakkında bir sunum yaptı.

Baş, sunumunun ardından katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

Anahtar Kelimeler:
Çanakkale

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263