Öne Çıkanlar Ergene Nehri finansal okuryazarlık yutma bozuklukları engeliler ayvalık 29 göçmen

Zeynel Abidin Erdem’in ERMAŞ ve COANTE hayranlığı

Erdem Holding A.Ş, GENPA Telekomünikasyon ve İletişim Hizmetleri San.Tic.A.Ş./Ertel Erdem Telekomünikasyon A.Ş.,Erdem Bilgisayar A.Ş.,/ Erdem Petrol Limited CO.ERMEKS-ER Mümessillik Dış Tic. A.Ş/Erdem Sigorta ve Aracılık Hizmetleri A.Ş.Erdem Golf İşletmecilik ve Turizm, Ticaret Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem ziyaret Ettiği ERMAŞ ve COANTE şirketleri ile ilgili hayranlığını gizleyemedi.

MUSTAFA ERCAN VE KEMAL ERCAN TARAFINDAN KARŞILANDI

Muğla/Bodrum’da başlayacağı yeni proje öncesi İşbirliği adına ERMAŞ ve COANTE şirketlerini ziyaret eden Dr. Zeynel Abidin Erdem’i burada yönetim kurulu başkanı Mustafa Ercan ve Kemal tarafından karşılandı.

ÖNCE ERMAŞ MADENCİLİK

Beraberindeki heyet ile birlikte önce ERMAŞ AŞ’yi dolaşan ve üretimin başlangıç anı ve sonuna kadar olan süreci büyük bir dikkatle takip eden Erdem “ Ekmeğini taştan çıkartanlar şeklindeki ifadeyi çok uzun yıllardır duruyordum, Ancak bu ifadenin neleri kapsadığını ERMAŞ Madencilik firmasını gördükten sonra daha iyi anladım, İşimiz gereği bütün dünyayı dolaşıyoruz, Burada anladım ki ERMAŞ dünyanın her ülkesine mermer gönderiyor, ülkemize bir taraftan çok önemli miktarda döviz kazandırırken bir taraftan da bünyesinde çalıştırdığı vatandaşlarımıza büyük bir istihdam alanı açıyor, Bundan sonra çıkacağım yurt dışı seyahatlerde konakladığım yerlerde Mermere daha dikkatli bir şekilde bakacağım” dedi.

COANTE’YE HAYRAN KALDI

ERMAŞ Madencilik bünyesindeki imalatı büyük bir hayranlıkla izleyen Dr.Zeynel Abidin Erdem ve beraberindeki heyet daha sonra Grup bünyesinde geçtiğimiz yıl faaliyete başlayan Avrupa’nın en büyük Quarz fabrikası COANTE’yi ziyaret etti.

ERDEM’DEN ÖVGÜ DOLU İFADELER

25 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 65 bin metrekare alanda hizmet veren Coante’nin teknolojisine hayran kalan Dr. Zeynel Abidin Erdem “Rakiplerin teknoloji olarak yeterli olmadığı uzun damarlı ve benzeri ürünleri pazara sunabilen. Bir yandan da yeni ürün trendlerini takip ederek, portföyü sürekli canlı tutabilmek için gerekli Ar-Ge çalışmalarını gerçekleştiren, Doğal taşın aksine, yapısında kılcal çatlaklar ve gözenekler bulundurmamasından dolayı hijyenik olma özellikle bulunan, Üstelik her biri tasarım ürünü olduğundan geniş renk seçenekleri mevcut olan böylesi bir kuruluşu hayata geçirdikleri için Mustafa Ercan beyefendinin şahsında bütün aileyi kutluyor, tebrik ediyorum, Ülkemizin böyle çalışkan insanlara ve onlar tarafından hayata geçirilen böylesi kurum ve kuruluşlara ihtiyaçları var, Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İŞBİRLİĞİ YAPACAĞIZ.

Muğla/Bodrum’da hayata geçireceği yeni proje öncesi ERMAŞ Madencilik AŞ Yönetimi ile fikir alışverişinde bulunan Dr.Zeynel Abidin Erdem, İlerleyen günlerde ERMAŞ yetkilileri ile ziyaret trafiğini daha üst noktalara çıkartacağız, Böylesine Dünya markası bir kuruluşu tanımaktan çok büyük memnuniyet duydum, Gösterdikleri yakın ilgi ve alaka için çok teşekkür ediyorum, Birlikte çok güzel projelere imza atacağız” derken, Mustafa Ercan ve Kemal Ercan’da ziyaretleri için Erdem Holding yönetim kurulu başkanı Zeynel Abidin Erdem’e çok teşekkür etiklerini belirtiler.

DR.ZEYNEL ABİDİN ERDEM KİMDİR.?

15 Şubat 1944 tarihinde Mardin'in Savur ilçesinde doğdu. 1970 yılında Yıldız Üniversitesi Kimya Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, 1973-1976 yıllarında Sınai Anorganik Kimya Kürsüsü'nde asistanlık yaptı.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde doktora programını tamamladı. 1972-1974 yıllarında İstanbul Kimya Mühendisleri Odası Başkanı, 1973'te Kimsan İş ve İşçi Sendikası Genel Başkanlığını yürüttü. 1983 yılında MDP İl Teşkilatı kurucusu ve İl Başkanı olarak görev aldı.

1965 yılında iş hayatına başlayan Dr. Erdem, halen;


Erdem Holding A.Ş.,
GENPA Telekomünikasyon ve İletişim Hizmetleri San.Tic.A.Ş.
Ertel Erdem Telekomünikasyon A.Ş.,
Erdem Bilgisayar A.Ş.,
Erdem Petrol Limited CO.
ERMEKS-ER Mümessillik Dış Tic. A.Ş
Erdem Sigorta ve Aracılık Hizmetleri A.Ş.
Erdem Golf İşletmecilik ve Turizm, Ticaret Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlıklarını yürütmektedir.
Erdem Holding Grup Şirketlerinden AGDAŞ Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş.’e, 7 Ağustos 2003 tarihinden itibaren 30 yıl süre ile
Adapazarı Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde doğal gaz dağıtım faaliyeti yapmak üzere Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından Dağıtım Lisansı verilmiştir.

Erdem Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardım Vakfı; çevreye, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmelere katkıda bulunmak üzere kurulmuştur. Vakfın hizmetleri ve amaçları arasında, devlet tarafından yapılan hizmetlere yardımcı olmak, Türkçe ve yabancı dilde eğitim veren okullar açmak, yeşil alanların açılıp genişlemesine yardımcı olmak, şehirciliğe katkıda bulunmak, huzur evi, kurslar, hastane ve buna benzer hizmet alanları yapmak ve işletmek vakfın ana amaçları arasındadır. Erdem Vakfı'nda Eğitim Hastanesi ve Vakıf Tesisi projelerinin uygulanması ve devamı için gerekli çalışmalar sürdürülmektedir.


SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDA DERNEK BAŞKANLIKLARI VE ÜYELİKLERİ

Marmara Bölgesi İspanya Fahri Konsolosu
DEIK - Türk-İspanya İş Konseyi Başkanı
TABA Am Cham- Türk Amerikan İş Adamları Derneği Onursal Başkanı
Sudan Cumhuriyeti İstanbul Fahri Başkonsolosu,
DEİK Dış Ekonomik İlişkiler Konseyi Yönetim kurulu üyesi,
DEIK - Türk – Fransız İş Konseyi Yürütme Kurulu üyesi,
DEIK - Türk Irak İş Konseyi Yürütme Kurulu üyesi,
Türkiye Belçika Ticaret Derneği üyesi,
The Club of Rome Türkiye eski Başkanı,
Turgut Özal Fikirleri Araştırma Derneği ve Vakfı Genel Sekreteri
Türkiye Kimya Derneği üyesi
Türkiye Maden Mühendisleri Odası Birliği üyesi
İstanbul Kimya Mühendisleri Odası ve Türk Kimya Vakfı üyesi,
MAR-EV Mardinli İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu üyesi
Yüzyıl Işıl Okulları Vakfı Kurucusu ve Mütevelli Heyeti üyeliği görevleri ile de sosyal çalışmalarına devam etmektedir.

Dr. Erdem 5 Ocak 2002 itibariyle George Washington Üniversitesi, Global Advisory Board üyeliğine seçilmiştir.

29 Haziran 2000 tarihinde Sudan Cumhurbaşkanı El Bashir tarafından Devlet Onur Nişanına layık görülen Dr. Zeynel Abidin ERDEM, aynı yıl Sudan İstanbul Fahri Başkonsolosu görevini üstlenmiştir.

13 Aralık 2002 tarihinde Dr. Zeynel Abidin ERDEM, İspanya Kralı Juan Carlos tarafından "Commander of the Order of Spanish Civil Merit” Nişanına layık görülmüştür.

Dr. Erdem, Türkiye’nin en çok okunan ekonomi dergisi Ekovitrin tarafından 25 Temmuz 2004 tarihinde " Türkiye’de 2003 Yılının İşadamı " seçilmiştir.

TBMM Başkanı Sayın Bülent Arınç tarafından 2 Mayıs 2006 tarihinde ülkemize yapmış olduğu hizmetler ve katkılar dolayısıyla Dr. Erdem’e TBMM Üstün Hizmet Ödülü takdim edilmiştir.

Sportmen bir kişiliğe sahip olan Dr. Erdem, basketbol ve voleybol gibi takım sporları ile ilgilenmekte, tenis ve golf oynamaktadır.

Erdem, Türkiye Futbol Adamları Derneği, Yelken Federasyonu, Türkiye Golf Federasyonu, Levent Golf Klubü Üyesi ve National Golf Club Şeref Üyesi olarak spor camiasında da aktif olarak görev almaktadır. Dr. Zeynel Abidin Erdem evli ve 2 çocuk babasıdır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263