banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Dünya sinemasından heyecan ve aksiyon adresi

Dünya sinemasından polisiye aksiyon filmleri, Ocak ayında FilmBox ekranlarında kış gecelerine heyecan katıyor.

Soğuk İntikam (Cold Pursuit) – 22 Ocak Cuma Saat: 21:30

Cuma gecesi başrol oyuncuları arasında Oscar’lı oyuncu Laura Dern'ün de yer aldığı bir aksiyon filmi ekranlara gelecek. Film sessiz bir aile babasının oğlunun uyuşturucu baronu tarafından öldürülmesinin ardından bir intikam makinesine dönüşmesini öyküleştiriyor. Rocky Dağları’ndaki gösterişli bir kasabada kar temizleyiciliği yapan Nels’in işi, turistlerin rağbet ettiği bu yerin kardan etkilenmemesini, yolların daima açık tutulmasını sağlamaktır. Ailesiyle birlikte konforlu bir kulübede mutlu bir yaşam süren Nels’in sakin ve huzurlu hayatı bir anda değişir. Kasabadan ayrılmak zorundadır çünkü oğlu bir uyuşturucu baronu tarafından öldürülmüştür. Vakit kaybetmeden intikam almak için oğlunu öldüren adamın peşine düşer.

Alex Cross (Alex Cross) – 23 Ocak Cumartesi Saat: 23:55

Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece yarısına beş dakika kala ekranlara gelecek film, Detroit Polis Departmanı’nda çalışan ve kariyeri boyunca birçok tuhaf vakayla karşılaşıp bunları ustalıkla çözen Psikoloji eğitimi almış cinayet masası dedektifi Dr. Alex Cross’un öyküsünü anlatıyor. Cross’un karşısına çıkan son vaka oldukça zorludur. Kurbanlarını vahşi şekillerde öldürüp her seferinde arkasında bir Picasso tablosu bırakan bu seri katile Picasso adını verirler. Bu kovalamaca bir kedi fare oyununa dönüşür ve Alex Cross bir yerde büyük bir hata yapar.

İmparator: Yeraltı Dünyasının Hükümdarı (The Emperor of Paris) – 24 Ocak Pazar Saat: 23:55

Pazar’ı Pazartesi’ye bağlayan gece yarısına beş dakika kala, bir Fransız tarihi polisiyesi ekranlara gelecek. Napolyon’un Fransa’ya hükmettiği dönemde geçen filmde başrolü üstlenen Vincent Cassel’e Olga Kurylenko, August Diehl ve Denis Ménochet gibi daha önce Hollywood filmlerinde boy göstermiş isimler eşlik ediyor. Film, o dönemlerde Fransa’nın en ünlü hapishanesinden kaçabilmiş tek kişi olan François Vidocq’u merkezine alıyor ve azılı bir suçlunun, amansız bir suç avcısına dönüşümünü anlatıyor.

FilmBox Extra izlemek isteyen sinema severler, kanala VodafoneTV 16. Kanal ve Türksat KabloTV 337. Kanal üzerinden ulaşabiliyor. FilmBox Extra içeriklerine ayrıca, FilmBox Live websitesi ve uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor.

SPI International, FilmBox Extra ve FilmBox'un yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan FilmBox, popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler gibi farklı türlerde içerik sunuyor. SPI International kanalları arasında, dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor. 


Hibya Haber Ajansı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263