Öne Çıkanlar çorlu EMITT gençlik merkezi Şahin Lalapaşa

Gebze Center AVM'de "Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı" Filmine Özel gösterim

22 Ocak 2020 tarihinde saat 18.30’da düzenlenecek söyleşiye filmin başrol oyuncuları Serdar Gökhan ve Emre Kıvılcım’ın yanı sıra Oğuzhan Yarımay, Sezgin Erdemir, Atilla Güzel, Tolga Akkaya katılacak. Oyunculu film gösterimi ise saat 19.15’te gerçekleşecek.

Bu sene 10. yaşını kutlayan Gebze Center AVM, sinemaseverlere yönelik etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor.

Son dönemin merakla beklenen yapımları arasında yer alan, yapımcılığını “Diriliş Ertuğrul” ve “Kuruluş Osman”a imza atan Mehmet Bozdağ'ın, yönetmenliğini Kamil Aydın’ın üstlendiği “Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı” filminin oyuncularını özel bir söyleşi ve film gösterimi için konuk ediyor.

22 Ocak 2020 tarihinde saat 18.30’da düzenlenecek söyleşide filmin başrol oyuncuları Serdar Gökhan ve Emre Kıvılcım’ın yanı sıra Oğuzhan Yarımay, Sezgin Erdemir, Atilla Güzel, Tolga Akkaya sevenleriyle buluşacak.

Oyuncular düzenlenecek söyleşi ve fotoğraf çekimi sonrasında saat 19.15’te gerçekleştirilecek özel gösterimde ise filmi halkla birlikte izleyecek.

Etkinlik kapsamında Gebze Center AVM’nin sinemaseverlere bir de sürprizi olacak. Filmi izleyecek olan AVM misafirlerine etkinlik sahnesinde mısır menü kuponu hediye edilecek.

Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı” filmi; İstanbul'u fethinin ardından yönünü Roma'ya çeviren Fatih Sultan Mehmet'in akıncılarının verdiği mücadeleyi konu alıyor.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) ve AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM)hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263