Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Zahit Tiryaki tutuklama Novartis Onkoloji Türkiye tarihi çarşılar

Karasu'da yaz konseri

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Karasu ilçesinde yaz konseri verildi.

Karasu Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Karasu sahil plajında bulunan amfi tiyatroda düzenlenen hafta sonu konser etkinlikleri tatilciler tarafından büyük ilgi görüyor.

Türk Halk müziği sanatçıları, Selma Arslan, Paşa Sökmez ve Birsen Sökmez'in sahne aldığı konserde, tatilciler türkülere coşkuyla eşlik etti, halaylar çekip gönüllerince eğlendiler. Konser arasında Karasu Belediyesi Kuzeyin Yıldızları Halk Oyunları ekibi de bir gösteri sergiledi.

Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Gençbay, yaptığı açıklamada, tatilcilerin etkinliğe ilgi göstermelerinden dolayı teşekkür etti.

Gençbay, yaz döneminde mini konserlerin her kesimden büyük ilgi gördüğünü belirterek, "Zorlukları birlikte omuzladığımız gibi, mutluluğu da paylaşarak çoğalttık. Bu yıl yine aynı coşkuyla yaşamak, birlik beraberlik içerisinde güzel saatler geçirebilmek için park konserlerini sürdürüyoruz. Katılan tüm tatilcilerimize teşekkür ediyor, herkesi bu keyifli etkinliklere ortak olmaya çağırıyoruz." diye konuştu.

Konser sonunda, Gençbay, Karasu Belediyesi Sosyal İşler ve Kültür Müdürü Fatma Tatlı, sahne alan sanatçılara çiçek verdi.

Anahtar Kelimeler:
SakaryaKarasuYaz Konseri

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263